Eiendomsmegler

Katrine Hodne Håland

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
K
Kort om meg
Kjøp og salg av bolig er en sjelden anledning for de fleste av oss, både økonomisk og følelsesmessig. For meg er det derfor viktig at mine kunder skal føle seg trygge og ivaretatt gjennom hele salgsprosessen.
Kvalitet er et viktig stikkord, og jeg er svært nøye i arbeidet mitt og bruker mye tid på detaljer for at vi skal være sikker på at vi får frem det beste med din bolig. 
Jeg har stort fokus på personlig og tett oppfølging av både selger og interessenter, da jeg mener dette er avgjørende for et godt salg.
Mitt mål er at du skal bli 100% fornøyd.

Krogsveens verdier er mye av grunnen for at jeg ønsker å være i Krogsveen. Jobben vi utfører handler om mennesker, tillit, at man holder ord og innfrir løfter. Dette er noe vi står for, og holder hver gang.
Dette sier kundene om meg
Vi er veldig fornøyde med Katrine! Hun er positiv og entusiastisk, og vi fikk god oppfølging og veiledning hele veien.
Katrine stod på å ga ikke opp, tenkte nytt, fiksa privatvisninger og ringte rundt. Jeg følte hun gjorde et skikkelig godt håndverk.
Jeg valgte Katrine som min eiendomsmegler etter anbefalinger fra bekjente som hadde brukt henne tidligere. Jeg er super fornøyd.
Eiendomsmegler

Katrine Hodne Håland

Telefon 51812993
Mobil 92461819

Lurer du på noe?

Katrine Hodne Håland svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Mariero

Daglig leder/ Eiendomsmegler

Bjørg Turid Engeland

Eiendomsmegler

Nikolai Anda

Eiendomsmegler

Katrine Hodne Håland

Eiendomsmeglerfullmektig

Sondre Grande

Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF

Christian Hauge