Bamble og Porsgrunn
Eiendomsmegler

Kjersti F. Rønningsland

Kjersti F. Rønningsland

Om meg

Mitt mål som megler og salgskoordinator på Krogsveens Bamblekontor er å sørge for at du som selger og kjøper bolig føler deg trygg og ivaretatt.
Jeg mener trygghet kommer ved å tilegne seg kunnskap. Kjøp og salg av bolig er en omfattende prosess og det er mange viktige elementer som skal på plass. Derfor er det viktig at du føler deg trygg på at vi som meglere har kunnskapen som trengs. Som salgskoordinator sitter jeg med oversikten over våre oppdrag og interessenter, og med lang meglererfaring er jeg trygg på å kunne gi deg gode råd. Jeg håper du tar kontakt dersom du har spørsmål om salg eller kjøp av bolig. Det meste lar seg løse!
Jeg har jobbet som salgskoordinator og megler siden 2004, først i Oslo, deretter i Porsgrunn og nå de siste årene i Bamble. Jeg er oppvokst på Eidanger og har siden 2010 bodd i Brevik.
Om sommeren koser jeg meg med båtliv, familie og venner. Om vinteren byttes båtliv ut med langrenn og slalåm i Tuddal og Rauland.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Real og ydmyk salgstilnærming med godt prospekt og riktig prisvurdering
Tidligere kunde
Utrolig hyggelig og dyktig dame. Fikk veldig synlige og gode plasseringer i avis. Solgte boligen til prisantydning på utrolig kort tid. Alt i alt er vi veldig fornøyde, og anbefaler gjerne henne til andre.
Tidligere kunde
Meget behagelig og dyktig. Flink å følge opp, og meget real og tillitsskapende. Vår beste anbefaling

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer