Gamle Oslo
Fagansvarlig/Eiendomsmegler/Partner

Kjetil Kraabøl

Kjetil Kraabøl

Om meg

Med meg på laget får du en god selger og rådgiver med høy faglig dyktighet. Mitt mål er at du skal føle deg trygg i et marked preget av høy usikkerhet.
Sammen legger vi opp en konkret fremdriftsplan skreddersydd for din bolig. Mange meglere lener seg for mye på den digitale markedsføringen. Hos meg skal alle ringes, og alle kartlegges. Når tilbudssiden er stor er marginene små. Jeg gir det lille ekstra, alltid.
Ta gjerne kontakt for en samtale om boligen din, jeg kan bistå uansett salgssituasjon.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Vi valgte Kjetil fordi han virket som en trygg og god megler. Han var selv med på alle deler av prosessen og fulgte svært godt opp mulige kjøpere.
Tidligere kunde
Hyggelig person som det er enkelt å forholde seg til. Svarte på alle henvendelser, virket oppriktig interessert i at salget skulle gå så bra som mulig. En eiendomsmegler man kan stole på.
Tidligere kunde
Kjetil var ikke plagsomt pågående på noen som helst måte, det har jeg opplevd tidligere fra enkelte meglere, og han jobbet uavlatelig med å få et så bra boligsalg som mulig. Han var nesten alltid

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer