logo
Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Kjetil Kraabøl

Telefon

21 02 17 04

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
K
Kort om meg
Med meg på laget får du en god selger og rådgiver med høy faglig dyktighet. Mitt mål er at du skal føle deg trygg i et marked preget av høy usikkerhet.

Sammen legger vi opp en konkret fremdriftsplan skreddersydd for din bolig. Mange meglere lener seg for mye på den digitale markedsføringen. Hos meg skal alle ringes, og alle kartlegges. Når tilbudssiden er stor er marginene små. Jeg gir det lille ekstra, alltid. 

Ta gjerne kontakt for en samtale om boligen din, jeg kan bistå uansett salgssituasjon.
Dette sier kundene om meg
Vi valgte Kjetil fordi han virket som en trygg og god megler. Han var selv med på alle deler av prosessen og fulgte svært godt opp mulige kjøpere.
Hyggelig person som det er enkelt å forholde seg til. Svarte på alle henvendelser, virket oppriktig interessert i at salget skulle gå så bra som mulig. En eiendomsmegler man kan stole på.
Kjetil var ikke plagsomt pågående på noen som helst måte, det har jeg opplevd tidligere fra enkelte meglere, og han jobbet uavlatelig med å få et så bra boligsalg som mulig. Han var nesten alltid tilgjengelig, og svarte på Mail og SMS både morgen og kveld. Det er ikke noe man skal kunne kreve som kunde, men det var fint å kunne få et kort svar på SMS om man hadde noen spørsmål. Kjetil ordnet med styling og samkjørte alt av behov for å komme inn i leiligheten i forbindelse med dette. Jeg har flyttet ut av byen, og det var veldig godt å overlate slike praktiske ting til han. Kjetil hadde full kontroll hele veien, og det var veldig betryggende for meg som førstegangs selger.
Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Kjetil Kraabøl

Telefon 21021704
Mobil 91834567
Send epost

Lurer du på noe?

Kjetil Kraabøl svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Gamle Oslo

Daglig leder / Eiendomsmegler

Hamdi Kaptan

Eiendomsmegler

Kristian Bangen Paulsen

Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Kjetil Kraabøl

Trainee/Medhjelper

Geir Einar Moen

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies