Eiendomsmegler

Kjetil Marstein

Telefon

70134407

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
K
Kort om meg
Det viktigste for meg som megler er at du som selger får høyest mulig pris for din bolig og at du er 100% fornøyd med hele prosessen - ikke bare prisen. 

Velger du meg som megler får du en ærlig, blid, tilgjengelig og utadvendt person med et smittende godt humør. Hos meg er det alltid et smil på lur. Jeg har god kunnskap om boligmarkedet i Ålesund og omegn, samt fritidsboligmarkedet på Bjorli. Disse egenskapene bidrar til at jeg er et trygt og godt valg for deg som skal selge din bolig. 

Du er alltid velkommen til en hyggelig og uforpliktende boligprat!
Dette sier kundene om meg
Kjetil er svært engasjert og lett å samarbeide med. Veldig rask og effektiv i arbeidet. God oversikt over markedet i området. Fikk solgt leiligheten raskt og til god pris. Kan absolutt anbefales.
Meget godt fornøyd med megler Kjetil Marstein. Vurderes som en av de mest profesjonelle meglerne i markedet. Arbeider effektivt og er rask i tilbakemeldingene. Sterk faglig kompetanse og kan anbefales på det sterkeste.
Kjetil er engasjert, ærlig og ivrig. Han gjer sitt ytterste for kunden og strekk seg langt for å gi best mogleg service. Han gir gode råd i prosessane, er lett å kommunisere med, og forstår kunden godt. Vårt samarbeid med Kjetil gav oss eit godt salg. Vi anbefalar Kjetil på det sterkaste!
Eiendomsmegler

Kjetil Marstein

Telefon 70134407
Mobil 99388164

Lurer du på noe?

Kjetil Marstein svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Ålesund

Daglig leder / Eiendomsmegler

Marit S. Aursnes

Eiendomsmegler

Elisabeth Skjold

Eiendomsmegler

Anita Giske

Eiendomsmegler

Kjetil Marstein

Eiendomsmegler/fagansvarlig

Torstein Drevik

Eiendomsmeglerfullmektig

Robert Iversen

Salgskoordinator / Krogsveen Pluss

Gunn Tove Kroken