Gamle Oslo
Eiendomsmegler / Partner

Kristian Bangen Paulsen

Kristian Bangen Paulsen

Om meg

Kjøp og salg av bolig er en av de største hendelser man gjør i livet, både økonomisk og følelsemessig. Å bidra til at dette oppleves trygt og at du har full tillit til at jeg vil oppnå et best mulig resultat er mitt største mål som eiendomsmegler.
Målrettet markedsføring kombinert med tilpasset og aktiv oppfølging av potensielle interessenter tror jeg er avgjørende for å oppnå høyest mulig pris. Jeg er en alltid tilgjengelig for mine kunder til stort sett alle døgnets tider.
Jeg er født i Oslo og oppvokst i badebyen Drøbak. De siste 10 årene har jeg bodd i Oslo, og har derfor svært god kjennskap til byen, fremtidige planer, muligheter og tilbud.
Når jeg ikke er på jobb liker jeg å være sosial med venner og familie. Jeg er en aktiv bruker av byen i form av å delta på mange av Oslo sine flotte kulturtilbud, bruk av grøntarealer og rekreasjonsfasiliteter.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Kristian er en ærlig og ryddig megler som kan faget sitt godt. Han er flink til å forklare og veilede under hele prosessen, som gjør det lett å gjøre gode valg. Det er tett oppfølging hele tiden, og
Tidligere kunde
Kristian har vært veldig ryddig og hyggelig, og jeg har følt at jeg har vært i trygge hender gjennom hele denne prosessen. Jeg kan absolutt anbefale denne megleren.
Tidligere kunde
Kristian er fremoverlent, aktiv og ærlig. Han har den riktige kombinasjonen av høflighet, ydmykhet og aggresjon som en god selger bør ha. Han overbeviste først meg, i konkurranse mot fem andre

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer