logo
Eiendomsmegler

Kristian Bangen Paulsen

Telefon

21 02 17 06

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
K
Kort om meg
Kjøp og salg av bolig er en av de største hendelser man gjør i livet, både økonomisk og følelsemessig. Å bidra til at dette oppleves trygt og at du har full tillit til at jeg vil oppnå et best mulig resultat er mitt største mål som eiendomsmegler.

Målrettet markedsføring kombinert med tilpasset og aktiv oppfølging av potensielle interessenter tror jeg er avgjørende for å oppnå høyest mulig pris. Jeg er en alltid tilgjengelig for mine kunder til stort sett alle døgnets tider. 

Jeg er født i Oslo og oppvokst i badebyen Drøbak. De siste 10 årene har jeg bodd i Oslo, og har derfor svært god kjennskap til byen, fremtidige planer, muligheter og tilbud. 

Når jeg ikke er på jobb liker jeg å være sosial med venner og familie. Jeg er en aktiv bruker av byen i form av å delta på mange av Oslo sine flotte kulturtilbud, bruk av grøntarealer og rekreasjonsfasiliteter. 
Dette sier kundene om meg
Kristian er en ærlig og ryddig megler som kan faget sitt godt. Han er flink til å forklare og veilede under hele prosessen, som gjør det lett å gjøre gode valg. Det er tett oppfølging hele tiden, og en føler seg godt ivaretatt.
Kristian har vært veldig ryddig og hyggelig, og jeg har følt at jeg har vært i trygge hender gjennom hele denne prosessen. Jeg kan absolutt anbefale denne megleren.
Kristian er fremoverlent, aktiv og ærlig. Han har den riktige kombinasjonen av høflighet, ydmykhet og aggresjon som en god selger bør ha. Han overbeviste først meg, i konkurranse mot fem andre selgere, og fikk deretter solgt leiligheten 300K over takst. Han anbefales på det varmeste
Eiendomsmegler

Kristian Bangen Paulsen

Telefon 21021706
Mobil 48293997
Send epost

Lurer du på noe?

Kristian Bangen Paulsen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Gamle Oslo

Daglig leder / Eiendomsmegler

Hamdi Kaptan

Eiendomsmegler

Julie Vikheim Bjerklund

Eiendomsmegler

Kristian Bangen Paulsen

Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Kjetil Kraabøl

Trainee/Medhjelper

Geir Einar Moen

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies