Fagansvarlig Bergen Vest/Salgskoordinator/Eiendomsmegler MNEF

Kristine Kostøl Hornnes

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Om meg

Med 7 års erfaring som eiendomsmegler og salgskoordinator hos Krogsveen er jeg en trygg og kvalifisert megler for deg som skal selge bolig. Krogsveens visjon er at våre kunder skal ha en enkel boligreise. Vi hjelper deg med alle steg i kjøp- og salgsprosessen, fra før du har kjøpt ny bolig, til den dagen du leverer fra deg ditt tidligere hjem til ny eier.
Som eiendomsmegler er mine sterkeste sider god lokalkunnskap, samt at jeg er effektiv og strukturert. I tillegg er jeg en uredd forhandler med mye kompetanse. Mitt mål er at mine kunder alltid opplever en gjennomgående trygg og behagelig salgsprosess. Som salgskoordinator vil mange av våre kunder være i dialog med meg parallelt med deres eiendomsmegler. Min rolle er å være en solid støttespiller for meglerne og deres kunder. Slik vil vi som team alltid levere etter Krogsveens meglerstandard, der vi skal være kompetente, forutsigbare og til å stole på. Aller sterkest er ønsket om å levere det beste produkt til både mine og avdelingens kunder.
Jeg er fra Førde i Sogn og Fjordane, og tok min bachelor i Eiendomsmegling i Sogndal. Siden den tid har jeg bodd i Bergen og jobbet hos Krogsveen. Jeg har meglet i hele Bergensområdet siden 2013. Jeg flyttet til Bergen for å jobbe hos Krogsveen, og da jeg først var flyttet hit ble jeg værende. Byfjell med flotte turstier, stemningen i sentrum gjennom sommermånedene og langrennsløyper på Fløien på vinterstid er få noen blant de mange tingene som gjør Bergen til Norges beste sted å bo.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Veldig fornøyd med Kristine gjennom hele salgsprosessen. Fra første møte var hun godt forberedt, vennlig og strukturert. Alltid lett tilgjengelig og forut for sin tid. Salg og budrunde ble håndtert
Tidligere kunde
Vi møtte Kristine som kjøpere av en annen bolig og opplevde henne som profesjonell, informativ og dyktig. Vi valgte derfor henne som megler for salg av vår leilighet.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger jeg selger nå

Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer