logo
Salgskoordinator/Eiendomsmegler

Kristine Kostøl Hornnes

Telefon

53 00 00 09

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
K
Kort om meg
Med 7 års erfaring som eiendomsmegler og salgskoordinator hos Krogsveen er jeg en trygg og kvalifisert megler for deg som skal selge bolig. Krogsveens visjon er at våre kunder skal ha en enkel boligreise. Vi hjelper deg med alle steg i kjøp- og salgsprosessen, fra før du har kjøpt ny bolig, til den dagen du leverer fra deg ditt tidligere hjem til ny eier.  

Som eiendomsmegler er mine sterkeste sider god lokalkunnskap, samt at jeg er effektiv og strukturert. I tillegg er jeg en uredd forhandler med mye kompetanse. Mitt mål er at mine kunder alltid opplever en gjennomgående trygg og behagelig salgsprosess. Som salgskoordinator vil mange av våre kunder være i dialog med meg parallelt med deres eiendomsmegler. Min rolle er å være en solid støttespiller for meglerne og deres kunder. Slik vil vi som team alltid levere etter Krogsveens meglerstandard, der vi skal være kompetente, forutsigbare og til å stole på. Aller sterkest er ønsket om å levere det beste produkt til både mine og avdelingens kunder. 

Jeg er fra Førde i Sogn og Fjordane, og tok min bachelor i Eiendomsmegling i Sogndal. Siden den tid har jeg bodd i Bergen og jobbet hos Krogsveen. Jeg har meglet i hele Bergensområdet siden 2013. Jeg flyttet til Bergen for å jobbe hos Krogsveen, og da jeg først var flyttet hit ble jeg værende. Byfjell med flotte turstier, stemningen i sentrum gjennom sommermånedene og langrennsløyper på Fløien på vinterstid er få noen blant de mange tingene som gjør Bergen til Norges beste sted å bo. 
Dette sier kundene om meg
Veldig fornøyd med Kristine gjennom hele salgsprosessen. Fra første møte var hun godt forberedt, vennlig og strukturert. Alltid lett tilgjengelig og forut for sin tid. Salg og budrunde ble håndtert veldig profesjonelt med godt resultat. Anbefaler Kristine på det sterkeste!
Vi møtte Kristine som kjøpere av en annen bolig og opplevde henne som profesjonell, informativ og dyktig. Vi valgte derfor henne som megler for salg av vår leilighet.
Salgskoordinator/Eiendomsmegler

Kristine Kostøl Hornnes

Telefon 53000009
Mobil 95165244
Send epost

Lurer du på noe?

Kristine Kostøl Hornnes svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Bergen Sentrum

Daglig Leder/Eiendomsmegler

Jan-Erik Larsen

Eiendomsmegler

Eirin Hole Nielsen

Eiendomsmegler

Marcus Skudal Ellingsen

Eiendomsmegler

Yvonne Silden Stephensen

Eiendomsmegler MNEF

Stian Bussesund

Eiendomsmeglerfullmektig

Amalie Skjåstad

Eiendomsmeglerfullmektig

Henriette Lie Jacobsen

Eiendomsmeglerfullmektig

Mads Didrik Wickmann

Fagansvarlig Region Hordaland / Eiendomsmegler MNEF

Jard Berg

Jurist / Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Jørgen Alræk

Salgskoordinator / Eiendomsmegler

Anne-Mette Clausen

Salgskoordinator/Eiendomsmegler

Kristine Kostøl Hornnes

Trainee/Visningsansvarlig

Marthe Andrea Bakke

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies