Eiendomsmeglerfullmektig / Master i eiendomsutvikling

Kristoffer Hutcheson Ekrene

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Om meg

Med meg som megler kan du være trygg på at du har en lagspiller med et høyt konkurranseinstinkt. Mitt mål er til enhver tid å forsikre meg om at vi gjør det ytterste for å nå ut til samtlige interessenter i markedet, for å forsikre oss om at vi får den beste prisen for din bolig. Jeg er proaktiv, handlekraftig og målrettet i mitt arbeid. Det er viktig for meg at vi sammen klarer å utforme en salgsprosess som tar hensyn til dine behov, samtidig som vi presenterer din bolig på best mulig vis. Jeg vil alltid være tilgjengelig for å besvare de spørsmål du måtte ha og gi deg den rådgivningen du trenger!
Jeg er opptatt av at både du som selger og din fremtidige kjøper skal få en sikker og trygg prosess. Dette skaper vi sammen gjennom god dialog, der alle parter til enhver tid er godt informert om hva som skjer.
Dersom du ønsker en megler med høyt pågangsmot, som alltid gir det lille ekstra og drives av å skape gode resultater, har du kommet til riktig sted. Foruten for ovenstående ble jeg kåret til den beste studenten på eiendomsmeglerstudiet. Jeg har en mastergrad i eiendomsutvikling med fokus på forhandlinger, og har tidligere jobbet som prosjektleder i byggebransjen. Kun det beste er godt nok når du velger meg som megler!

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger jeg selger nå

Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer