Majorstuen
Eiendomsmeglerfullmektig

Kristoffer Mjåtveit

Kristoffer Mjåtveit

Om meg

En eiendom er langt mer en bare en bolig eller hytte. En eiendom er et hjem som gjennom årene har blitt formet gjennom mange minner, farger, rom og livsfaser.
Når hjemmet også er den største investeringen folk gjør i livet, er det ingen tvil om at det er store følelsesmessige og økonomiske verdier som skal forvaltes. Det har aldri vært viktigere å velge riktig megler til å forvalte disse verdiene, og ikke overlate denne jobben til tilfeldighetene.
Som odelsgutt og jærbu er jeg vant med å ta frem "arbeidshanskene" og gjøre en skikkelig jobb! Jeg er alltid tilgjengelig og har et stort ønske om at mine kunder skal føle seg godt ivaretatt fra start til slutt. Fornøyde kunder er utvilsomt det som henger høyest for meg som megler, og jeg gjør det som skal til for at du som kunde skal få markedets beste kundeopplevelse.
Hovedfokuset mitt i forhold til salget er at du skal oppnå makspris for boligen din. Jeg bygger opp hele salgsprosessen rundt dette målet gjennom en velfungerende og gjennomført salgsstrategi - som skreddersys til hver enkel eiendom.

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer