Eiendomsmegler

Lene Ytredal

Telefon

55610105

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
L
Kort om meg
Mitt mål er å utføre god eiendomsmegling for deg som kunde, enten du kjøper eller selger bolig. Dette gjør jeg ved å alltid være tilgjengelig for kundene mine, engasjert i jobben og nøyaktig i arbeidet. I tillegg har jeg bred erfaring i forhandling for å finne gode løsninger mellom kjøper og selger.

Jeg kommer opprinnelig fra Sandane i Sogn og Fjordane, men har bodd i Bergen de siste 20 årene. I 15 av disse har jeg jobbet som eiendomsmegler og har dermed lang erfaring og god kjennskap til boligmarkedet.

På fritiden er jeg stort sett i beveglese og stortrives i byfjellene. Her henter jeg energien som må til for å utføre god megling for kundene mine. 
 

Dette sier kundene om meg
Jeg har brukt Lene på flere salg av mine leiligheter og har bare positive tilbakemeldinger om henne. Hun følger opp 100 % før og etter salg og er alltid tilgjengelig på tlf. Det er noe som er viktig for meg som selger +++ - Jørn Kjetil
God pris og står på ut over det forventede! - Jan Thomas
Megler var saklig, ærlig, «menneskelig» (i den forstand at hun var naturlig og møtte oss som likesinnede) God kommunikasjon og oppfølging. - Elisabeth
Eiendomsmegler

Lene Ytredal

Telefon 55610105
Mobil 91661504

Lurer du på noe?

Lene Ytredal svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Åsane

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Mats-Eirik Misje

Eiendomsmegler

Thina Dame

Eiendomsmegler

Adrian Oldervoll

Eiendomsmegler

Lene Ytredal

Eiendomsmeglerfullmektig

Sara Fonnes Hauge

Salgskoordinator/Eiendomsmegler

Pål Kalvenes

Salgsleder Hordaland/Eiendomsmegler

Siv Bente Hansen-Besseberg