Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Mads Didrik Wickmann

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Om meg

Mitt navn er Mads Didrik Wickmann.
For meg er det viktig at boligprosessen oppleves som trygg og enkel gjennom profesjonell og god rådgivning. Målet mitt er å ivareta kunden på en tillitsfull måte, og jeg vil gjøre alt for å oppnå det beste resultatet for deg!
Ønsker du en som jobber hardt, har en god strategi og en som engasjerer seg under hele boligprosessen, er jeg den rette eiendomsmegleren for deg.
Boligreisen er ofte mer omfattende enn man tror, og det er derfor viktig å velge en som har faglig og god kompetanse. Som eiendomsmegler i Krogsveen kan jeg forsikre deg om en trygg og enkel boligreise.
Som oppvokst på Bønes og bosatt i Bergen har jeg god lokalkunnskap og stort engasjement for boligmarkedet i Bergen og omegn.
På fritiden fylles tiden med aktiv styrketrening. I helgene tilbringer jeg tiden med venner og familie.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Svært engasjert under salgsprosessen. Fokusert for å få best mulig pris for leiligheten vi solgte. Tilgjengelig etter "kontortiden" for å svare på spørsmål underveis.
Tidligere kunde
Alltid tilgjengelig og bisto oss med alt vi måtte lure på. Han fremsto som en jordnær, imøtekommende, fokusert og forberedt megler. Veldig engasjert og viste stor interesse for å selge leiligheten
Tidligere kunde
Komfortabel å samarbeide med. Ærlig, motivert, godt forberedt og oppriktig engasjert i selgers opplevelse. Gjorde seg tilgjengelig og tok seg tid til alt jeg måtte lure på. Vil definitivt se etter

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger jeg selger nå

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer