Nordstrand
Eiendomsmegler / Partner

Maria S Thorbjørnsen

Maria S Thorbjørnsen

Om meg

Kjøp og salg av bolig er en av de viktigste hendelsene du vil gjøre i livet. Både kjøper og selger fortjener den aller beste servicen. Jeg er derfor opptatt av at alle mine kunder skal føle trygghet i denne viktige prosessen, og at begge parter har tillit til meg.
Jeg har lang erfaring som eiendomsmegler, både i Norge og i USA. Jeg er alltid tilgjengelig for mine kunder. Lojalitet, integritet og 100% kundetilfredshet er grunnlaget for mitt arbeide. Du har min personlige garanti for at jeg vil gjøre mitt aller best for at du skal få en optimal opplevelse. Jeg har til hensikt å gjøre deg til kunde for livet, ikke bare for en transaksjon.
Jeg er oppvokst på Nordstrand, men har også bodd flere år i utlandet. I dag bor jeg på Nordstrand med min egen familie. Det betyr ikke bare at jeg har veldig god lokalkunnskap, men også at jeg møter kundene på butikken, på fritidsaktiviteter, på skoletilstelninger osv. Dette bidrar til at jeg alltid gir det lille ekstra.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Det var veldig god dialog underveis. Maria virket genuint opptatt av å få en best mulig pris. Hun får deg til å virke som en viktig kunde, ikke bare en av mange.
Tidligere kunde
Maria var imøtekommende, korrekt, faglig dyktig og svært iherdig i arbeidet med å selge min bolig.
Tidligere kunde
En blid og hyggelig megler, som alltid var tilgjengelig! En sikkelig kremmer;)

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer