Eiendomsmegler

Maria S Thorbjørnsen

Telefon

23165209

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
M
Kort om meg
Kjøp og salg av bolig er en av de viktigste hendelsene du vil gjøre i livet. Megleren som du velger å representere deg, vil gjøre en betydelig forskjell i utfallet av denne prosessen. Du fortjener den aller beste servicen. Noen som lytter til dine behov, som gir deg fokusert faglig rådgivning, og tjener din tillit. Jeg vil tilby deg en god personlig service. Jeg har lang erfaring som eiendomsmegler, både i Norge og i USA. Jeg er alltid tilgjengelig for mine kunder. Lojalitet, integritet og 100% kundetilfredshet er grunnlaget for mitt arbeide. Du har min personlige garanti for at jeg vil gjøre mitt aller best for at du skal få en optimal opplevelse. Jeg har til hensikt å gjøre deg til kunde for livet, ikke bare for en transaksjon.

Jeg er oppvokst på Nordstrand, men har også bodd flere år i utlandet. I dag bor jeg på Nordstrand med min egen familie. Det betyr ikke bare at jeg har veldig god lokalkunnskap, men også at jeg møter kundene på butikken, på fritidsaktiviteter, på skoletilstelninger osv. Dette bidrar til at jeg alltid gir det lille ekstra. 

På fritiden er jeg opptatt med å være sammen med familie og venner. I tillegg er jeg veldig engasjert i å drive med frivillig arbeidet gjennom innsamlingsaksjoner til barnehjem i Afrika og Baltikum. 
Dette sier kundene om meg
En blid og hyggelig megler, som alltid var tilgjengelig! En sikkelig kremmer;)
Maria var imøtekommende, korrekt, faglig dyktig og svært iherdig i arbeidet med å selge min bolig.
Det var veldig god dialog underveis. Maria virket genuint opptatt av å få en best mulig pris. Hun får deg til å virke som en viktig kunde, ikke bare en av mange.
Eiendomsmegler

Maria S Thorbjørnsen

Telefon 23165209
Mobil 93264375

Lurer du på noe?

Maria S Thorbjørnsen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Nordstrand

Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Henrik Hisdal

Eiendomsmegler

Eirik Norheim

Eiendomsmegler

Eirik Nyseth

Eiendomsmegler

Jørgen Hartmark

Eiendomsmegler

Maria S Thorbjørnsen

Eiendomsmegler

Nina Christine Billkvam

Eiendomsmegler

Trond Ødegård

Eiendomsmegler

Jon Henrik Mathisen

Salgskoordinator, Eiendomsmegler

Anna J. Tverberg Eide