Nordstrand
Eiendomsmegler / Partner

Maria S Thorbjørnsen

Maria S Thorbjørnsen

Om meg

Kjøp og salg av bolig er en av de viktigste hendelsene du vil gjøre i livet. Jeg er derfor opptatt av at både kjøper og selger skal få den aller beste servicen, ha trygghet i prosessen, og ha tillit til meg som megler. Jeg er engasjert og strekker meg ekstra langt for at for at du som selger skal få en fin salgsprosess, og oppnå best mulig resultat for din bolig, og for at kjøper skal føle trygghet i kjøpsprosessen. Det er viktigere for meg med kvalitet i ett hvert salg, fremfor høyt volum.
Lojalitet, integritet og 100% kundetilfredshet er grunnlaget for mitt arbeide. Jeg har til hensikt å gjøre deg til kunde for livet, ikke bare for en transaksjon. Alle mine kunder skal være 100% fornøyd hver gang.
Jeg har jobbet i bransjen siden 2007, er oppvokst på Nordstrand og bor her i dag med min egen familie. Som lokal beboer har jeg særdeles god kunnskap om bydelen, og er en stor ambassadør for lokalmiljøets bokvaliteter.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Det var veldig god dialog underveis. Maria virket genuint opptatt av å få en best mulig pris. Hun får deg til å virke som en viktig kunde, ikke bare en av mange.
Tidligere kunde
Maria var imøtekommende, korrekt, faglig dyktig og svært iherdig i arbeidet med å selge min bolig.
Tidligere kunde
En blid og hyggelig megler, som alltid var tilgjengelig! En sikkelig kremmer;)

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer