Skien
Daglig Leder / Eiendomsmegler MNEF

Marianne Høimyhr

Marianne Høimyhr

Om meg

Velger du meg som din megler, vil mitt mål være at du skal føle deg ivaretatt og lyttet til. Jeg har lang fartstid i bransjen , og etter over 30 år som eiendomsmegler kjenner jeg boligmarkedet i Grenland til fingerspissen. Ved hjelp av målrettet markedsføring, gjennomtenkt salgsstrategi og pågangsmot, jobber jeg mot å oppnå den beste prisen for deg som selger. Kjøp og salg av bolig er en av de største stegende du tar i livet, og påvirker deg både økonomisk og følelsesmessig. Dersom du ønsker er engasjert megler som bryr seg, jobber strukturert og brenner for faget eiendomsmegling - er jeg den rette megleren for deg.!

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Vi var svært fornøyde med Marianne som megler gjennom vårt boligsalg. Jevnlige oppdateringer, god ivaretagelse og profesjonell gjennomføring gjennom hele prosessen. Anbefaler Marianne på det varmeste!
Tidligere kunde
Megler er blid, tillitsvekkende og kunnskapsrik. For oss er det viktig å ha tillit til megler under salgsprosessen. Derfor falt valget på denne megleren ved flere anledninger.
Tidligere kunde
Jeg følte at Marianne forstod hvilke behov jeg hadde, og at hun gjorde sitt ytterste også for at jeg skulle oppnå den prisen jeg ønsket på boligen min. Super opplevelse å ha Marianne som min megler,

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer