logo
Daglig leder / Eiendomsmegler

Marianne Lund Østhagen

Telefon

22 78 95 64

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
M
Kort om meg
Hos meg kan du være sikker på at jeg jobber hardt for at du skal få et best mulig resultat og en positiv opplevelse. Jeg setter av den tiden som trengs, og jeg er alltid tilgjengelig. Jeg bryr meg oppriktig om kundene mine, og ved å komme med råd og tips under hele prosessen vil vi sammen oppnå gode resultater. Kjøp, salg og flytteprosess er ofte forbundet med mye stress, og jeg kan hjelpe deg med kjøp av ny bolig, optimalisering og salg av egen bolig. Med Krogsveen Pluss kan vi også tilby tilleggstjenester med garanti. Trygt og enkelt.

Jeg er oppvokst i landlige omgivelser på Romerike og min mors del av familien etablerte seg på Høybråten allerede i 1950. Etter videregående tok jeg et fri(jobbe)-år før jeg startet opp med meglerstudier i 2007 ved BI Nydalen. Jeg startet i Krogsveen i 2010, og har aldri angret et sekund på verken yrkesvalg eller firma. 

Mine ledige stunder går med til trening, bøker og reiser- og opplevelser med venner. Jeg har i tillegg flere styreverv, og ting som dyrevelferd og eldrepolitikk engasjerer meg veldig.
Dette sier kundene om meg
Salg leilighet på Vestli I forbindelse med salg av min mors leilighet ønsker vi å gi vår varmeste anbefaling av Marianne Lund Østhagen på Krogsveen, hun er en svært profesjonell dame, som innehar mye kompetanse på sitt område og fagfelt, dette gir troverdighet og trygghet. Mange av oss opplever det å selge/kjøpe bolig som en stressende og krevende situasjon med mange valg og avgjørelser. Marianne har svar på det man lurer på rundt salget og hjelper til med alt vi lurte på rundt prosessen og tilrettelegger. Oppfølgingen har vært helt fantastisk og langt utover hva vi tidligere har erfart. Tusen takk for strålende hjelp. Vi bruker deg gjerne igjen ved en annen anledning. Med vennlig hilsen Line Korsmo
Etter å ha hatt flere meglere på befaring falt valget på Marianne da vi skulle selge vår 3-roms på Ammerud. Hun overbeviste oss med sin lokalkunnskap og kjennskap til nærmiljø, nabolag og med flere salg i samme borettslag. Hun er ei som virkelig gir 110%, er selv med på fotografering, kommer med tips og råd til hvordan vise frem boligen på best mulig måte, står selv for visningene og i budrundene ringer hun rundt til de interesserte. Blid og hyggelig og vi fikk en god magefølelse med engang. Med hennes stå-på-vilje gikk leiligheten vår for over 200 000 over prisantydning. Vi er storfornøyde og vil absolutt anbefale Marianne til andre som skal selge bolig
Etter å ha hentet inn mange tilbud på salg av min bolig, er jeg veldig glad for at valget falt på Marianne. Veldig imøtekommende og lett å kommunisere med, god lokalkunnskap, tilstedeværelse, engasjement og faglig dyktighet førte til et salg som gikk på rekordtid, og en solgtpris godt over hva jeg hadde håpet på. Her var det ingenting som ble overlatt til tilfeldighetene, følte det var veldig godt å kunne senke skuldrene og vite at salgprosessen lå i trygge hender. Jeg vil anbefale Marianne Lund Østhagen på det sterkeste!!
Daglig leder / Eiendomsmegler

Marianne Lund Østhagen

Telefon 22789564
Mobil 93494445
Send epost

Lurer du på noe?

Marianne Lund Østhagen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Groruddalen

Daglig leder / Eiendomsmegler

Marianne Lund Østhagen

Eiendomsmeglerfullmektig

Milena Ljepic

Eiendomsmeglerfullmektig

Veronika Bøyding Hansen

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies