Groruddalen
Daglig leder / Eiendomsmegler

Marianne Lund Østhagen

Marianne Lund Østhagen

Om meg

Hos meg kan du være sikker på at jeg jobber hardt for at du skal få et best mulig resultat og en positiv opplevelse. Jeg setter av den tiden som trengs, og jeg er alltid tilgjengelig. Jeg bryr meg oppriktig om kundene mine, og ved å komme med råd og tips under hele prosessen vil vi sammen oppnå gode resultater. Kjøp, salg og flytteprosess er ofte forbundet med mye stress, og jeg kan hjelpe deg med kjøp av ny bolig, optimalisering og salg av egen bolig. Med Krogsveen Pluss kan vi også tilby tilleggstjenester med garanti. Trygt og enkelt.
Jeg er oppvokst i landlige omgivelser på Romerike og min mors del av familien etablerte seg på Høybråten allerede i 1950. Etter videregående tok jeg et fri(jobbe)-år før jeg startet opp med meglerstudier i 2007 ved BI Nydalen. Jeg startet i Krogsveen i 2010, og har aldri angret et sekund på verken yrkesvalg eller firma.
Mine ledige stunder går med til trening, bøker og reiser- og opplevelser med venner. Jeg har i tillegg flere styreverv, og ting som dyrevelferd og eldrepolitikk engasjerer meg veldig.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Salg leilighet på Vestli
Tidligere kunde
Etter å ha hatt flere meglere på befaring falt valget på Marianne da vi skulle selge vår 3-roms på Ammerud. Hun overbeviste oss med sin lokalkunnskap og kjennskap til nærmiljø, nabolag og med flere
Tidligere kunde
Etter å ha hentet inn mange tilbud på salg av min bolig, er jeg veldig glad for at valget falt på Marianne. Veldig imøtekommende og lett å kommunisere med, god lokalkunnskap, tilstedeværelse,

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer