Lillestrøm
Eiendomsmegler

Marius Løkken

Marius Løkken

Om meg

Med syv års erfaring i Krogsveen Avd. Lillestrøm har jeg god erfaring og kunnskap kjøp og salg av bolig. Dette er den største investeringen familier og enkeltpersoner gjør i livet og prosessen kan inneholde stress, forventninger og noen søvnløse netter. Min jobb som eiendomsmegler sammen med å få den høyeste prisen, er å få hele salgsprosessen så sømløs som mulig.
Gjennom god dialog, tilgjengelighet og profesjonalitet skal vi som samarbeidspartnere gjennomføre salget på enestående vis.
Jeg er født og oppvokst på Romerike og er selv en aktiv bruker av Romerikes turmuligheter og idrettstilbud. En god tur i marka eller en god trening gjør meg klar for å takle alle spennende utfordring i meglerhverdagen.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Jeg kan ikke peke på noe som vi kunne ønske annerledes, vi er dessuten svært fornøyd med salget så da blir en jo også positiv. Godt gjennomført i sin helhet.
Tidligere kunde
Vi har ved tidligere salgsanledninger benyttet Krogsveen og Marius Løkken. Marius gjorde en upåklagelig jobb da og var det naturlige valget ved denne anledningen. Han innfridde til det fulle - 10/10!
Tidligere kunde
Marius ga tillit. Kjennskap til markedet. Realistisk verdivurdering av huset og forventet salgssum.

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer