Trondheim
Eiendomsmeglerfullmektig

Markus Jønland

Markus Jønland

Om meg

Ved kjøp og salg av bolig er god kommunikasjon, tålmodighet og nøyaktighet i vært ledd nøkkelen for et godt salg. Hele veien fra første møte, om det er på kundemøte eller som interessent på visning, er det viktig for meg at du føler deg godt i varetatt. Sammen skal vi oppnå høyest mulig pris. En skreddersydd markedsføring og aktiv oppfølging av potensielle interessenter sikrer at vi sammen skaper et best mulig resultat.
Med en god verktøykasse og en merkevare i ryggen med god faglig kompetanse, høy kundetilfredshet og godt gjennomførte systemer skal vi i Krogsveen sikre at du får verdens enkleste boligreise fra start til slutt.
Jeg er født og oppvokst i Klæbu. Jeg har erfaring fra bygg og anleggsbransjen i tillegg til bachelor i eiendomsmegling fra BI. Jobben min er en livsstil noe som gjør at jeg er tilgjengelig for alle mine kunder stort sett hele døgnet. Tiden jeg ikke er på jobb bruker jeg på å være trener for et håndballag. Jeg ser frem til å høre fra deg og vil sørge for at salget av din bolig skjer på en effektiv, sikker og ordnet måte.

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger jeg selger nå

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer