Tønsberg
Eiendomsmegler

Marte Christin Eriksen

Marte Christin Eriksen

Om meg

Mitt navn er Marte Christin Eriksen. Jeg er oppvokst på Nøtterøy og er i dag bosatt på Tjøme. Har bachelor i eiendomsmegling og jobber i dag på Krogsveen sitt kontor i Tønsberg.
Jeg vil at du som kunde skal føle deg godt informert og trygg i prosessen med å selge eller kjøpe bolig. Kjøp og salg av bolig er sannsynligvis den enkelthendelsen i livet som har størst innvirkning på privatøkonomien og derfor er det viktig å velge en megler som ivaretar sine kunder gjennom en sikker, ordnet og effektiv prosess. Jeg følger opp mine kunder fra "a til å" og vil gjøre mitt ytterste for at du skal bli fornøyd!

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Var 100%. Beste megleren jeg Har vært borti på 20år, Mange eiendommer solgt. Utførte også visninger Søndag på kort varsel.
Tidligere kunde
Jeg likte henne veldig godt og hun virket profesjonell, tross sin unge alder. Fikk hele tiden beskjed om hva som skjedde. Synes hun var ivrig etter å å gjøre en god jobb.
Tidligere kunde
Marte har et behagelig vesen, hun lar kunden prate og kommer med konstruktive innspill. Gode forklaringer og gode råd, uten at man føler å bli overrumplet. Hun virker veldig godt forberedt, og veldig

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer