Eiendomsmeglerfullmektig

Marthe Føyner Wie

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
M
Kort om meg
Mitt mål er at du som kunde skal være 100% fornøyd med min jobb og at du skal sitte igjen med en god opplevelse av å bruke meg som megler. Kjøp og salg av bolig er den største investeringen de fleste av oss gjør i livet. Jeg bruker derfor min kunnskap og erfaring til å veilede alle mine kunder gjennom boligprosessen på en trygg og forsvarlig måte, samtidig som jeg er opptatt av gode resultater – både for kjøper og selger.  Etter å ha spilt fotball i toppserien vet jeg at hardt og målrettet arbeid gir gode resultater. Denne verdifulle erfaringen har jeg tatt med meg inn i jobben som eiendomsmegler. 

Jeg bor i dag på Hop, og er oppvokst på Skjold og Bønes, samt spilt fotball i de fleste bydelene i Bergen. Med dette bringer jeg med meg svært god kunnskap om Bergen – spesielt Bergen Sør. 

Utenom jobb verdsetter jeg tid med familie og venner, og er et aktivt trening- og friluftsmenneske som liker utfordringer. 
Eiendomsmeglerfullmektig

Marthe Føyner Wie

Telefon 53000006
Mobil 95869741

Lurer du på noe?

Marthe Føyner Wie svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Fana

Daglig leder / Eiendomsmegler

Fredrik Stuhr

Eiendomsmegler

Eirin Hole Nielsen

Eiendomsmegler MNEF

Stig-Håkon Nøkling

Eiendomsmeglerfullmektig

Marthe Føyner Wie

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Hauge