Sandnes
Eiendomsmeglerfullmektig

Mats Sandstøl

Mats Sandstøl

Om meg

Jeg er sterkt engasjert i å skape gode kundeopplevelser. Jeg forstår at eiendomshandel er en stor beslutning, og derfor er det viktig for meg å lytte til dine behov. Jeg vil jobbe tett med deg gjennom hele prosessen, og sørge for at du føler deg ivaretatt og informert på hvert steg. Gjennom å opprettholde åpen kommunikasjon og være tilgjengelig når du trenger det, vil jeg sikre at du opplever trygghet og tillit under hele salgsprosessen.
Jeg er opptatt av å bygge sterke og varige relasjoner med mine kunder. Jeg setter deres interesser først og er alltid ærlig og pålitelig i mine råd og anbefalinger. Du kan stole på at jeg vil veilede deg gjennom hele prosessen med å kjøpe eller selge eiendom.
Jeg har vokst opp på Lura i Sandnes og har en solid kjennskap til både Sandnes og Stavanger. Gjennom min tidligere erfaring som både tømrer og rørlegger, har jeg opparbeidet meg verdifull kompetanse innen byggebransjen. I tillegg kommer jeg fra en familie som har vært engasjert i eiendomsutvikling over lang tid.
Kort sagt, velger du meg som din eiendomsmegler, får du en dedikert profesjonell som kombinerer lokalkunnskap, erfaring fra byggebransjen og en ekte interesse for å skape gode kundeopplevelser. Ta kontakt i dag, så kan vi sammen starte reisen mot en vellykket eiendomshandel.

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer