Trondheim
Eiendomsmegler

Mikkel Presterud

Mikkel Presterud

Om meg

Som megler er jeg opptatt av best service og yter alltid mitt ytterste overfor mine kunder. Det viktigste for meg er å oppnå makspris for din bolig og at du som kunde er 100% fornøyd med hele salgsprosessen. For å oppnå de beste salgsprisene er det ekstremt viktig å gjøre alt riktig fra starten av, fra utarbeidelse av annonser og prospekt, til avholdelse av visning og budrunde.
Med 11 års erfaring fra meglerbransjen har jeg opparbeidet meg solid erfaring knyttet til salg av bruktbolig, fritidseiendommer, prosjektboliger og tomter. Med erfaring og kjennskap til markedet kommer også evnen til å identifisere de viktigste, positive salgspoengene ved din bolig samt forvalte dette på korrekt måte.
Med Krogsveen sin unike verktøykasse ligger alle forhold tilrette for et godt salg.
Ta kontakt med meg på telefon: 971 90 599 for en hyggelig boligprat, jeg lover å ta vare på tilliten!

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Mikkel ga meg en god oppfølging fra signering av kontrakt til salg av leiligheten. Han gjorde hele prosessen enkel og oversiktlig, noe som var veldig greit i en travel hverdag. Leiligheten gikk langt
Tidligere kunde
Mikkel har gjort en super jobb med salget av vår bolig. Han har gitt oss utrolig god veiledning og vært en utrolig god støttespiller både på veien før salget og på salgsdagen.
Tidligere kunde
Veldig fornøyd med hele salgsprossesen som ble ledet av Presterud. God informasjon, fleksibel i forhold til tid og anledning. Fikk gode råd og informasjon før visning og salg, med en veldig god

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer