Løren
Eiendomsmegler

Milena Ljepic

Milena Ljepic

Om meg

Jeg er en positiv, resultatorientert og målbevisst person med bachelor i eiendomsmegling, jus og økonomi fra Handelshøyskolen BI. Hos meg kan du forvente god oppfølging under hele prosessen og en hardtarbeidende person som står på for at du skal få en høyest mulig salgspris. Salgsprosessen med meg innebærer ryddighet, tilgjengelighet, tillit og kunnskap. Mitt mål er at du skal bli fornøyd og få en trygg opplevelse ved salg av bolig. Ved et samarbeid vil vi komme frem til de beste løsningene for akkurat deg som gjør at du får verdens enkleste boligreise.
Dersom du har planer om å selge bolig, trenger verdivurdering, er på boligjakt eller ønsker en hyggelig boligprat, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg. Jeg bistår med glede uansett hvor i prosessen du er!

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Vi likte at Milena var ærlig - hun ga oss en god pris, men hun ga ikke en urealistisk vurdering. Milena ga oss veldig gode råd om hva som må gjøres i leiligheten og hun sa også hva som ikke lønner seg
Tidligere kunde
Jeg opplevde at megleren min, Milena Ljepic var kjempe engasjert rundt hele prossesen. Hun var veldig imøtekommende og alltid tilgjengelig da jeg lurte på noe. Ga meg veldig gode råd og tips ang.
Tidligere kunde
Milena Ljepic er veldig aktiv, hjelpsom. Hun forklarer alt. Megler Milena Ljepic er verden beste megler.

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer