logo
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Morten Frølich

Telefon

21 00 72 09

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
M
Kort om meg
Det å selge og kjøpe eiendom er noe av det største man gjør gjennom livet, og derfor er det viktig at alt blir gjort riktig fra start til slutt. Derfor sørger jeg for at du som selger og kjøper får rett veiledning og oppfølging gjennom hele prosessen. Du skal føle deg 100% sikker på at prosessen er trygg fra vi møtes første gang. 

Jeg kan ikke understreke nok hvor viktig det er med gode kunderelasjoner - det er det jeg brenner for! Derfor gjør jeg alt jeg kan for at du skal oppleve en så sømløs prosess som overhode mulig. Med mitt pågangsmot, min arbeidsvilje og engasjement for deg og dine gjør vi drømmer til virkelighet sammen, enten du er kjøper eller selger. Mitt mål er å gjøre alle parter strålende fornøyd.

Det er med ydmykhet jeg sier at jeg gleder meg til å samarbeide med deg! 
Dette sier kundene om meg
Morten kan varmt anbefales som megler! Jeg bestilte verdivurdering av Krogsveen og et annet firma for salget av min to-roms i Oslo, men det var uten tvil Morten som møtte best forberedt og som ga best førsteinntrykk. Foruten et enormt pågangsmot er han åpenbart stødig i faget sitt. Morten overholder alle avtaler/frister og er alltid tilgjengelig. Han fremstår ryddig ovenfor både meg og kjøperne, og det er ingen tvil om at jeg fikk så god pris på grunn av hans jobbing med å skaffe interessenter til visning og senere budgivere. Hele prosessen var veldig profesjonell og når det for meg som kunde virker som alt flyter av seg selv er det åpenbart noen som gjør en god jobb i bakgrunnen. Vil definitivt oppsøke Morten ved neste salg.
Hele salgsprosessen var en trygg opplevelse. Megler var trivelig, ryddig og en god samarbeidspartner hele veien. Han satt seg godt inn i prosjektet. Jeg kunne alltid ta kontakt hvis det var noe, og jeg ble veldig fornøyd med resultatet. https://eiendomsmeglerguiden.no/morten-frolich
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Morten Frølich

Telefon 21007209
Mobil 90700849
Send epost

Lurer du på noe?

Morten Frølich svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Hasle

Daglig Leder/Eiendomsmegler

Emir Resulbegovic

Eiendomsmegler

Jonas Ekse Hovland

Eiendomsmegler

Tom Martinsen

Eiendomsmegler/kontorsjef

Julia Hald

Eiendomsmeglerfullmektig

Kenneth Graarud Olsen

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Morten Frølich

Salgskoordinator/Eiendomsmeglerfullmektig

Sandra M. Bylin

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies