logo
Eiendomsmeglerfullmektig

Morten Møller-Olsen

Telefon

22 95 55 53

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
M
Kort om meg
Kjøp og salg av bolig er blant de største hendelsene man har i livet, både økonomisk og følelsesmessig, og bør ikke overleveres til tilfeldighetene. 

I en salgsprosess er jeg opptatt av kvalitet i alle ledd, og det er min jobb å gjennomføre salget med dine prioriteringer for øyet og min kompetanse som guide. Mitt mål er å få høyest mulig pris for din bolig. Målrettet markedsføring kombinert med tilpasset og aktiv oppfølging av potensielle interessenter er noe jeg følger, og som er avgjørende for å oppnå dette.

Jeg er et JA-menneske, og legger ned den innsatsen som må til for at mine kunder er fornøyde gjennom hele salgsprosessen, og sitter igjen med en god opplevelse av meg som megler. Jeg er «alltid på jobb», og jobber hardt for at alle mine kunder er 100% fornøyd.

Fritiden bruker jeg med venner og familie, og er i tillegg aktiv med trening. Jeg har en bakgrunn som toppidrettsutøver med flere NM-gull, hvor jeg tar med meg et konkurranseinstinkt og en arbeidsmoral som kommer godt med når jeg skal forvalte din bolig!

Velkommen til en trygg bolighandel!
Dette sier kundene om meg
Caroline - Boligselger 2020 "Som førstegangsselgere har Morten vært en uvurderlig hjelp og støtte. Han gav oss gode råd om alt fra styling og oppussing før salg, til å guide oss gjennom selve salgsprosessen. I tillegg leverte han på alt han hadde forespeilet i forkant, inkludert salgssum. Morten har alltid vært tilgjengelig og vi opplever at vi har kunnet rådføre oss med han til nær sagt alle døgnets tider. Han har svart godt og tålmodig på alle spørsmål vi har hatt. Han har også hjulpet oss med å kjøpe ny bolig, og reddet oss fra typiske fallgruver, selv etter at boligsalget var gjennomført. Vi kunne ikke hatt en bedre megler!"
Aleksander - Boligselger 2019 "I forbindelse med salget av vår bolig var vi i kontakt med flere meglere, men falt til slutt på Morten da han fra første stund viste punktlighet gjennom å være godt lest opp på leiligheten på forhånd, samt en sterk sult etter å levere et godt salg. I hele prosessen har vi følt oss i varetatt på en fantastisk måte. Morten var enkel å få tak i, lett å sparre med, og jobbet svært proaktivt og effektivt hele veien. Samtidig var vi oppdatert på hver minste detalj underveis, noe som betydde mye for oss. Virkelig topp leveranse fra start til slutt, samt at det ble levert et kanonsalg godt over våre forventninger! I så måte er Morten så definitivt å anbefale for andre boligselgere!"
Caroline - Boligselger 2020 "Morten har vært en svært tilstedeværende megler, som har holdt oss informert gjennom hele prosessen og holdt oppe engasjement. Han har solgt to leiligheter for oss parallelt, begge over takst og ivaretatt begge to. Han forsto våre ønsker og utfordringer. Morten er alltid behjelpelig, tilgjengelig og svært rask med å svare både på mobil og mail. Hadde absolutt valgt Morten igjen som megler!"
Eiendomsmeglerfullmektig

Morten Møller-Olsen

Telefon 22955553
Mobil 97623762
Send epost

Lurer du på noe?

Morten Møller-Olsen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Majorstuen

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Fagansvarlig

Anne Aartun

Eiendomsmegler

Therese Ekeli Berg

Eiendomsmegler

Marius Dyngeland Iversen

Eiendomsmegler

Nathalie Kristiansen

Eiendomsmegler

Susanne Heiberg

Eiendomsmeglerfullmektig

Halvor Langerud Heikkila

Eiendomsmeglerfullmektig

Morten Møller-Olsen

Eiendomsmeglerfullmektig

Sara Marie Zachariassen Østbye

Innemegler/Backoffice

Vegard Dotseth

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies