Eiendomsmeglerfullmektig

Morten Møller-Olsen

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
M
Kort om meg
Kjøp og salg av bolig er blant de største hendelsene man har i livet, både økonomisk og følelsesmessig, og bør ikke overleveres til tilfeldighetene. 

I en salgsprosess er jeg opptatt av kvalitet i alle ledd, og det er min jobb å gjennomføre salget med dine prioriteringer for øyet og min kompetanse som guide. Mitt mål er å få høyest mulig pris for din bolig. Målrettet markedsføring kombinert med tilpasset og aktiv oppfølging av potensielle interessenter er noe jeg følger, og som er avgjørende for å oppnå dette.

Jeg er et JA-menneske, og legger ned den innsatsen som må til for at mine kunder er fornøyde gjennom hele salgsprosessen, og sitter igjen med en god opplevelse av meg som megler. Jeg er «alltid på jobb», og jobber hardt for at alle mine kunder er 100% fornøyd.

Fritiden bruker jeg med venner og familie, og er i tillegg aktiv med trening. Jeg har en bakgrunn som toppidrettsutøver med flere NM-gull, hvor jeg tar med meg et konkurranseinstinkt og en arbeidsmoral som kommer godt med når jeg skal forvalte din bolig!

Velkommen til en trygg bolighandel!
Eiendomsmeglerfullmektig

Morten Møller-Olsen

Telefon 22955553
Mobil 97623762

Lurer du på noe?

Morten Møller-Olsen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Majorstuen

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Anne Aartun

Eiendomsmegler

Therese Ekeli Berg

Eiendomsmegler

Marius Iversen

Eiendomsmegler

Nathalie Kristiansen

Eiendomsmegler

Susanne Heiberg

Eiendomsmeglerfullmektig

Morten Møller-Olsen

Eiendomsmeglerfullmektig

Sara Marie Zachariassen Østbye

Fagansvarlig/ Eiendomsmegler

Irene Henriksen

avatar
Trainee

Halvor Langerud Heikkila

avatar
Trainee/Medhjelper

Ida Basilier Øydna