Majorstuen
Eiendomsmegler

Morten Møller-Olsen

Morten Møller-Olsen

Om meg

Kjøp og salg av bolig er blant de største hendelsene man har i livet, både økonomisk og følelsesmessig, og bør ikke overleveres til tilfeldighetene.
I en salgsprosess er jeg opptatt av kvalitet i alle ledd, og det er min jobb å gjennomføre salget med dine prioriteringer for øyet og min kompetanse som guide. Mitt mål er å få høyest mulig pris for din bolig. Målrettet markedsføring kombinert med tilpasset og aktiv oppfølging av potensielle interessenter er noe jeg følger, og som er avgjørende for å oppnå dette.
Jeg er et JA-menneske, og legger ned den innsatsen som må til for at mine kunder er fornøyde gjennom hele salgsprosessen, og sitter igjen med en god opplevelse av meg som megler. Jeg er «alltid på jobb», og jobber hardt for at alle mine kunder er 100% fornøyd.
Fritiden bruker jeg med venner og familie, og er i tillegg aktiv med trening. Jeg har en bakgrunn som toppidrettsutøver med flere NM-gull, hvor jeg tar med meg et konkurranseinstinkt og en arbeidsmoral som kommer godt med når jeg skal forvalte din bolig!
Velkommen til en trygg bolighandel!

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Caroline - Boligselger 2020 "Som førstegangsselgere har Morten vært en uvurderlig hjelp og støtte. Han gav oss gode råd om alt fra styling og oppussing før salg, til å guide oss gjennom selve
Tidligere kunde
Aleksander - Boligselger 2019 "I forbindelse med salget av vår bolig var vi i kontakt med flere meglere, men falt til slutt på Morten da han fra første stund viste punktlighet gjennom å være godt lest
Tidligere kunde
Caroline - Boligselger 2020 "Morten har vært en svært tilstedeværende megler, som har holdt oss informert gjennom hele prosessen og holdt oppe engasjement. Han har solgt to leiligheter for oss

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer