Sandnes
Fagansvarlig/ Eiendomsmegler

Morten Voll

Morten Voll

Om meg

Når du skal selge bolig bør du ikke overlate noe til tilfeldighetene. Det er tross alt dine største verdier som skal forvaltes. Jeg er din megler gjennom hele prosessen og vil sammen med deg sørge for at resultatet blir best mulig.
Mitt mål som megler er at alle mine kunder, både selgere og kjøpere skal få en god opplevelse - gjerne det lille ekstra. Jeg har jobbet i bransjen siden 2003 og stortrives i dagens marked, med stadig nye utfordringer.
Som født og oppvokst i vår region har jeg stor kunnskap om våre lokalmiljøer og hva som vektlegges i forbindelse med kjøp og salg av bolig.
Fritiden min tilbringer jeg sammen med min familie og mine venner og er stadig ute på tur og arrangement i herlige Rogaland.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Morten virket mest proffesjonell og hadde en klar strategi for hvordan han ville gjennomføre salget. Han hadde den høyeste tentative salgssummen og virket veldig seriøs. - Selger Bjarne Korsgård
Tidligere kunde
Jeg kjenner Morten personlig og var ikke i tvil om å velge ham som megler basert på hans profesjonelle innstilling, samt han har solgt to boliger for nærmeste familie som var veldig godt fornøyd med
Tidligere kunde
Jeg kjenner folk som har brukt Morten Voll tidligere, og de var veldig fornøyd. For meg var det viktig med en megler jeg kunne stole på, og Morten Voll virket mer proffesjonell enn de andre meglerne

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer