logo
Eiendomsmegler

Nathalie Kristiansen

Telefon

22 95 55 54

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
N
Kort om meg
Kjøp og salg av bolig er den av de største hendelsen man gjør i livet, både økonomisk og følelsesmessig. Å bidra til at dette oppleves trygt og at du har full tillit til at jeg vil oppnå et best mulig resultat er mitt største mål som megler. Du skal oppleve prosessen som trygg med min kunnskap, pålitelighet, oppfølging og gode rådgivning. Det viktigste for meg er at mine kunder er 100% fornøyd, derfor er mitt motto "Kvalitet fremfor kvantitet".

Jeg er opprinnelig fra Elverum men har nå vært bosatt i Oslo i 11 år. Jeg har jobbet som megler hos Krogsveen avd. Majorstuen i snart 6 år.

Jeg får påfyll av energi gjennom familie og venner og er en aktiv bruker av Oslos turmuligheter og fritidstilbud. Gjennom vinteren drar jeg ofte til fjells for å stå ski og reiser ofte på turer til Sveits.
Dette sier kundene om meg
Jeg kjøpte leilighet av Nathalie for noen uker siden, hvor hun gjorde en veldig god jobb både på visning og i budrunden. Jeg besluttet derfor å ta en prat med henne ift. salg av min egen leilighet, fordi jeg ønsket at kjøper av min leilighet skulle få den samme opplevelsen. Hun satt av god tid til første møte, forklarte grundig sine tanker, lyttet til mine, og var alltid tilgjengelig og positiv gjennom hele prosessen. Hun gjorde en strålende jobb, og vi oppnådde en pris som var enda mer enn jeg hadde håpet på! Anbefaler henne gjerne til både venner og familie! Christoffer Isaksen, Bolig solgt på Frogner i 2015
Eiendomsmegler

Nathalie Kristiansen

Telefon 22955554
Mobil 48257981
Send epost

Lurer du på noe?

Nathalie Kristiansen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Majorstuen

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF/Fagansvarlig

Anne Aartun

Eiendomsmegler

Therese Ekeli Berg

Eiendomsmegler

Marius Dyngeland Iversen

Eiendomsmegler

Nathalie Kristiansen

Eiendomsmegler

Susanne Heiberg

Eiendomsmeglerfullmektig

Halvor Langerud Heikkila

Eiendomsmeglerfullmektig

Morten Møller-Olsen

Eiendomsmeglerfullmektig

Sara Marie Zachariassen Østbye

Innemegler/Backoffice

Vegard Dotseth

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies