Majorstuen
Eiendomsmegler

Nathalie Kristiansen

Nathalie Kristiansen

Om meg

Kjøp og salg av bolig er den av de største hendelsen man gjør i livet, både økonomisk og følelsesmessig. Å bidra til at dette oppleves trygt og at du har full tillit til at jeg vil oppnå et best mulig resultat er mitt største mål som megler. Du skal oppleve prosessen som trygg med min kunnskap, pålitelighet, oppfølging og gode rådgivning. Det viktigste for meg er at mine kunder er 100% fornøyd, derfor er mitt motto "Kvalitet fremfor kvantitet".
Jeg er opprinnelig fra Elverum men har nå vært bosatt i Oslo i 11 år. Jeg har jobbet som megler hos Krogsveen avd. Majorstuen i snart 6 år.
Jeg får påfyll av energi gjennom familie og venner og er en aktiv bruker av Oslos turmuligheter og fritidstilbud. Gjennom vinteren drar jeg ofte til fjells for å stå ski og reiser ofte på turer til Sveits.
Jeg kjøpte leilighet av Nathalie for noen uker siden, hvor hun gjorde en veldig god jobb både på visning og i budrunden. Jeg besluttet derfor å ta en prat med henne ift. salg av min egen leilighet, fordi jeg ønsket at kjøper av min leilighet skulle få den samme opplevelsen. Hun satt av god tid til første møte, forklarte grundig sine tanker, lyttet til mine, og var alltid tilgjengelig og positiv gjennom hele prosessen. Hun gjorde en strålende jobb, og vi oppnådde en pris som var enda mer enn jeg hadde håpet på! Anbefaler henne gjerne til både venner og familie! Christoffer Isaksen, Bolig solgt på Frogner i 2015
Tidligere kunde

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer