Administrasjon
Eiendomsmeglerfullmektig

Nicolai Bjørno

Nicolai Bjørno

Om meg

Salg av bolig er noe av det største man gjør i livet. Man selger et hjem, minner, og mye mer. Det er derfor viktig at selger blir i varetatt, og at ingen ting blir overlat til tilfeldighetene. Hos oss i Krogsveen har vi fokus på at salgsprosessen skal oppleves så enkel som mulig. Fra første møte og salg av egen bolig, til man har flyttet inn i sitt nye hjem. Det er derfor viktig for meg at kunder skal oppleve salgsprosessen som trygg, og at man føler seg 100% ivaretatt. Fra start til slutt.
Etter å ha vært født og oppvokst i Bærum har jeg blitt glad i område rundt, og det var ikke noe tvil om at den dagen jeg skulle begynne å jobbe, så skulle det nettopp være i Bærum. Et fantastisk område, som jeg mener har alt å tilby, og som jeg er stolt av å jobbe i.
Jeg hører gjerne fra deg dersom du ønsker et tilbud på salg av din bolig eller dersom det skulle være andre spørsmål vedrørende kjøp og salg av eiendom. Jeg er tilgjengelig når du er klar for å komme i gang!

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Mine kollegaer fra Administrasjon

Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer