Mariero
Eiendomsmegler

Nikolai Anda

Nikolai Anda

Om meg

Om du er ute etter en megler som gjør alt for at du skal bli fornøyd, er jeg det rette valget for deg. Mitt mål er å ha 100% fornøyde kunder, enten det er salg av egen bolig, eller om du skal kjøpe.
Alle boligsalg er unike, og med meg som megler er din bolig i trygge hender. Målrettet markedsføring kombinert med tett oppfølging av interessenter er avgjørende for å oppnå høyest mulig pris.
Hos meg overlates ingenting til tilfeldighetene. Jeg jobber strukturert og bestemt mot vårt felles mål, og er her for å gi deg den beste boligreisen.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Veldig hyggelig og glad person som ga meg trygghet ved kjøp av min første bolig. Behjelpelig med det jeg trengte hjelp til og ga meg gode svar på en enkel og forståelig måte. Jeg glemte
Tidligere kunde
Han var meget hyggelig, fremsto med veldig god attitude. Jobbet godt for å få til en closing av salget.
Tidligere kunde
Veldig fornøyd med Nikolai sin måte å tilpasse seg kjøperen, og ta vare på hennes behov. Viste glede og engasjement i salg av boligen min. Jeg følte jeg kunne snakke med han om alt angående

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer