Jæren
Eiendomsmeglerfullmektig

Ola Sirevåg

Ola Sirevåg

Om meg

Kjøp og salg av bolig er blant de mest betydningsfulle investeringene og hendelsene i livet. Det er derfor avgjørende å ha en pålitelig megler som kan veilede deg trygt gjennom hele prosessen. I løpet av min karriere som trainee hos Eiendomsmegler Krogsveen har jeg opparbeidet meg solid erfaring og kompetanse innen ulike typer boligsalg.
For å oppnå den høyeste mulige prisen for din bolig, er aktiv oppfølging av potensielle interessenter i kombinasjon med målrettet markedsføring avgjørende. Rådene du mottar fra megleren kan også være avgjørende for den endelige salgsprisen på boligen din. Personlig mener jeg at gode resultater oppnås gjennom et godt samarbeid med boligselgeren og meg som rådgiver.
Mitt mål som eiendomsmegler er alltid å være tilstede for mine kunder, være en støttespiller og gi deg de nødvendige rådene du trenger underveis. Fremfor alt ønsker jeg at mine kunder, enten de er boligselgere eller -kjøpere, skal sitte igjen som fornøyde etter endt prosess. Jeg har store ambisjoner om å lykkes i dette yrket og er derfor svært motivert for å gjennomføre vellykkede boligsalg!
Som din megler kan jeg tilby kvalitet, tilgjengelighet og trygghet. Jeg er klar til å gjøre din boligreise mye enklere og ser frem til et potensielt samarbeid med deg!

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer