Drammen
Eiendomsmegler MNEF

Ola Skarra Arnesen

Ola Skarra Arnesen

Om meg

Jeg setter kundetilfredshet ekstremt høyt og blir ikke fornøyd før du er det.
Ved å velge meg som din megler garanterer jeg at du skal føle deg trygg gjennom hele salgsprosessen. Trygghet med å vite at jeg ivaretar dine interesser på best mulig måte. For at du skal få mest mulig for din bolig er en av mine viktigste oppgaver å skape tillitt hos interessentene. Fornøyde kunder er det viktigste for meg, og gjennom min ydmykhet ovenfor deg og interessentene skal jeg være ditt klare førstevalg neste gang du eller noen du kjenner skal selge bolig.
Er du på jakt etter en sulten megler som har som mål å oppnå høyest mulig pris for din bolig, eller du ønsker råd/tips enten det gjelder kjøp/ salg er jeg veldig klar for å ta en uforpliktende samtale med deg.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Ola hjalp oss først å kjøpe nytt hus og sparte oss over 600 000kr ved god veiledning i budrunde. Deretter hjalp han oss å selge. Han forsto markedet, var tilgjengelig til enhver tid og meget
Tidligere kunde
"Ola treffer full pott hos meg. I et stille marked og i et høyt prissjikt for området å være, så dra han i land salget allerede etter at boligen har ligget ute 7 dager(!) på markedet. Dette mens
Tidligere kunde
Ryddig og saklig. Aktiv i hele prosessen. Ga råd og holdt selger orientert hele tiden. Meget godt fornøyd med Ola Skarra Arnesens innsats for å få oppdraget, bearbeide og gjennomføre salget.

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer