Eiendomsmeglerfullmektig

Oscar Dahlqvist

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
Dette sier kundene om meg
Oscar fremstår som en ryddig og effektiv megler. Han har etter min erfaring vært lett tilgjengelig og veldig behjelpelig med alt som har dukket opp gjennom salgsprosessen. Han setter seg frister og mål fra start, som jeg personlig har vært litt skeptisk om dette vil være gjennomførbart. Denne mannen er målbevisst, hører på kunden, og holder sitt ord! Oscar anbefales på det varmeste!
Rolig og behagelig megler som ga klare og tydelige (og gode!) råd underveis i prosessen. Ga tilbakemeldinger om status underveis, slik at jeg hele tiden var orientert om status. Alt ble gjort til avtalt tid, noe som gjorde at prosessen gikk raskt og smertefritt, med et godt resultat.
Jeg likte at megler var ærlig og oppriktig når det viste seg at leiligheten ikke vær like lettsolgt som man hadde trodd på forhånd. Han jobbet for å få best mulig pris da det ble salg, og har ellers en måte å være på som gjør det behagelig som kunde å forholde seg til han. Jeg er fornøyd med alt megler gjorde under hele salgsprosessen.
Eiendomsmeglerfullmektig

Oscar Dahlqvist

Telefon 23126509
Mobil 97478556

Lurer du på noe?

Oscar Dahlqvist svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Oppsal

Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Mats Kvarud

Eiendomsmegler

Jørn Olsen

Eiendomsmegler

Mette Linge

Eiendomsmegler

Charlotte Lunde

Eiendomsmeglerfullmektig

Oscar Dahlqvist

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Dominik Zych

avatar
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Hege Katrin Halstenrud