Daglig Leder/ Eiendomsmegler

Øystein Sundby

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
Dette sier kundene om meg
Mest fornøyd med hvordan jeg ble ivaretatt som kunde. Gode og profesjonelle råd. Ble holdt informert hele tiden og Sundby ringte alltid tilbake på de tidspunkt han hadde lovet!! Super kundebehandling. Kommer jeg over noen som skal kjøpe eller selge bolig vil ikke et øyeblikk være i tvil om å foreslå Krogsveen og Sundby!
Kommunikasjon, han er tydelig og presis. Men samtidig viser at han er ydmyk, dette tror jeg spilte en god rolle for at vi fikk inn den rette kjøper til riktig pris for vår leilighet . For oss så var det uaktuelt å vurdere andre meglere. Det er også fordel at han uten tvil kjenner til det lokalet markedet som også har en betydning.
Førsteinntrykket har alltid stor betydning. I vårt første møte med Øystein Sundby opplevde vi at han som seriøs, en som kunne sin jobb og en som god erfaring kunnskap om salg av boliger i vårt område. Det videre samarbeidet med Ø.S. har vi ikke noe å utsette på.
Daglig Leder/ Eiendomsmegler

Øystein Sundby

Telefon 67980842
Mobil 91689827

Lurer du på noe?

Øystein Sundby svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Lørenskog

Daglig Leder/ Eiendomsmegler

Øystein Sundby

Eiendomsmegler

Daniel Andersson

Eiendomsmegler / Fagansvarlig

Andreas Bygdås

Eiendomsmegler/Salgskoordinator

Stine Dyver

Eiendomsmeglerfullmektig

Silje Helen Roska