logo
Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Øystein Thorsen

Telefon

66 10 04 55

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
Ø
Kort om meg
Kjøp og salg av bolig er en følelsesmessig berg og dalbane med store verdier involvert. For meg er det viktig at du skal få en så trygg og enkel boligreise som mulig. Jeg er profesjonell, tillitsfull og sympatisk med et stort hjerte for mine kunder. Jeg har over 10 års erfaring i bransjen fra Follo og Oslo og vet hva som skal til for å oppnå et best mulig resultat. Du kan forvente en skreddersydd prosess med en tydelig fremdriftsplan og løsning for hvordan salgsprisen skal optimaliseres. Min visjon er å levere deg det meglerhåndverket jeg selv hadde forventet. Utdannelsen har jeg fra Handelshøyskolen BI 2005-2008 og til daglig er jeg fagansvarlig på avdelingen.

Jeg er oppvokst på Sætreskogen i Oppegård syd og har et stort engasjement for boligmarkedet i kommunen. 

På fritiden lader jeg batteriene med familie og venner og liker å benytte meg av de gode turmulighetene og fritidstilbudene vi har i Follo. Jeg har også interesse for oppussing og innredning og har mye kunnskap, tips og råd som ofte vil kunne øke salgsprisen med små grep.
Dette sier kundene om meg
Megler er trygg, profesjonell, pliktoppfyllende og hyggelig gjennom hele prosessen. Han viser at han tar jobben sin meget seriøst, og innbyr samtidig til tillit ved å være omgjengelig og ærlig framfor å bruke innøvde standardfraser.
Øystein er en meget trygg og dyktig megler med et behagelig vesen og et stort hjerte for sine kunder. Gjennom hele salgsprosessen viste Øystein en tydelighet, driv og energi jeg knapt har sett maken til, som resulterte til at min bolig ble solgt til godt over prisantydning. Her får man profesjonalitet til fingerspissene! På samme måte som at noen leiligheter bør ses er det noen meglere som bør prøves, og Øystein er definitivt en av disse!
Øystein hadde en tilstedeværelse som vi ikke har opplevd av andre meglere. Han har et behaglig vesen samtidig som han oppleves som "pushy" ovenfor potensielle kjøpere. Perfekt kombinasjon!
Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Øystein Thorsen

Telefon 66100455
Mobil 95162154
Send epost

Lurer du på noe?

Øystein Thorsen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Kolbotn

Daglig Leder/Eiendomsmegler

Sebastian Håbesland

Eiendomsmegler MNEF

Torill Wetter Sæther

Eiendomsmeglerfullmektig

Simen Slaatsveen

Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Øystein Thorsen

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies