Kolbotn
Fagansvarlig/Eiendomsmegler/Partner

Øystein Thorsen

Øystein Thorsen

Om meg

Kjøp og salg av bolig er en følelsesmessig berg og dalbane med store verdier involvert. For meg er det viktig at du skal få en så trygg og enkel boligreise som mulig. Jeg er profesjonell, tillitsfull og sympatisk med et stort hjerte for mine kunder. Jeg har over 10 års erfaring i bransjen fra Follo og Oslo og vet hva som skal til for å oppnå et best mulig resultat. Du kan forvente en skreddersydd prosess med en tydelig fremdriftsplan og løsning for hvordan salgsprisen skal optimaliseres. Min visjon er å levere deg det meglerhåndverket jeg selv hadde forventet. Utdannelsen har jeg fra Handelshøyskolen BI 2005-2008 og til daglig er jeg fagansvarlig på avdelingen.
Jeg er oppvokst på Sætreskogen i Oppegård syd og har et stort engasjement for boligmarkedet i kommunen.
På fritiden lader jeg batteriene med familie og venner og liker å benytte meg av de gode turmulighetene og fritidstilbudene vi har i Follo. Jeg har også interesse for oppussing og innredning og har mye kunnskap, tips og råd som ofte vil kunne øke salgsprisen med små grep.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Megler er trygg, profesjonell, pliktoppfyllende og hyggelig gjennom hele prosessen. Han viser at han tar jobben sin meget seriøst, og innbyr samtidig til tillit ved å være omgjengelig og ærlig framfor
Tidligere kunde
Øystein er en meget trygg og dyktig megler med et behagelig vesen og et stort hjerte for sine kunder. Gjennom hele salgsprosessen viste Øystein en tydelighet, driv og energi jeg knapt har sett maken
Tidligere kunde
Øystein hadde en tilstedeværelse som vi ikke har opplevd av andre meglere. Han har et behaglig vesen samtidig som han oppleves som "pushy" ovenfor potensielle kjøpere. Perfekt kombinasjon!

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer