Daglig Leder/Eiendomsmegler

Per-Christian Søreng

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
Dette sier kundene om meg
En meget dyktig selger som vi varmt anbefaler. Engasjert, ansvarsfull, realistisk og svært strategisk megler som solgte vår eiendom på en utmerket måte!
Fikk en grundig, nøktern og presis gjennom gang av forslag til prosess for salg av vår bolig. De forskjellige elementene i salgsprosessen ble diskutert og vi fikk presise og gode svar på spørsmålene. Takstmann og fotograf ble bestilt og kom til avtalt tid. Fotograf leverte meget gode bilder. Fint med målrettet annonsering i sosiale medier og på finn.no. Veldig bra statistikk. Prosessen ble kjørt i hht planen. Opplegget og markedsføringen førte til at det kom mange på visningen. Veldig godt fornøyd med gjennomføring av visning. Budrunden ble håndtert meget godt. Veldig godt fornøyd med prisen vi fikk for boligen. Topp oppfølging hele veien, og var tilgjengelig for spørsmål i hele prosessen.
Per-Christian Søreng opptrådte svært profesjonelt og dedikert gjennom hele salgsprosessen. God informasjon og kommunikasjon gjorde salg av leiligheten til en god opplevelse. Jeg opplevde at han som megler tok hovedansvar for hele prosessen og at den ikke ble delegert ut til assistenter o.l. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med valget av megler, og kan lett anbefale han videre.
Daglig Leder/Eiendomsmegler

Per-Christian Søreng

Telefon 21007222
Mobil 90053795

Lurer du på noe?

Per-Christian Søreng svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Aker Brygge

Daglig Leder/Eiendomsmegler

Per-Christian Søreng

Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Sarah Aamodt