Sagene
Eiendomsmegler

Pernille Enger Lunn

Pernille Enger Lunn

Om meg

Kjøp og salg av bolig er blant de største hendelsene man har i livet, både økonomisk og følelsesmessig, og bør ikke overleveres til tilfeldighetene. Som din eiendomsmegler vil jeg bidra til at du får verdens enkleste boligreise, og at du føler deg trygg og ivaretatt gjennom hele salgsprosessen.
For å oppnå høyest mulig pris for din bolig, er aktiv oppfølging av potensielle interessenter, i kombinasjon med målrettet markedsføring, avgjørende. Som et av Norges største eiendomsmeglerforetak, er vi i kontakt med flere boligsøkere enn noen andre meglere. Gjennom vårt boligsøkerregister gjør vi flere potensielle kjøpere oppmerksomme på nettopp din bolig - og det er disse interessentene jeg skal følge opp for å finne den rette kjøperen til deg.
Mitt mål som eiendomsmegler er å alltid være til stede for mine kunder, være en støttespiller og gi deg de nødvendige rådene du trenger på veien. Jeg er blid, omsorgsfull og hardtarbeidende, og vil alltid jobbe målrettet for å levere og prestere som din megler.
Dersom du har planer om å selge bolig, trenger en verdivurdering eller ønsker en hyggelig boligprat, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg. Jeg bistår med glede, uansett hvor i salgs - eller kjøpsprosessen du er!

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer