logo
Daglig leder/Eiendomsmegler

Ragnhild S. Fjeldvig

Telefon

64 91 30 83

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
R
Kort om meg
Kjøp og salg av bolig er en av de største hendelsene i livet, både økonomisk og følelsesmessig. Å bidra til at dette oppleves trygt og at du har full tillit til at jeg vil oppnå et best mulig resultat er mitt største mål som megler. Minst like viktig er det at du føler deg trygg og ivaretatt som kunde gjennom hele salgsprosessen. Du er beslutningstaker, jeg er din rådgiver på veien! 

Nøkkelordet i min hverdag er oppfølging. Dette gjelder både oppfølging av deg som selger, men også av interessentene til din bolig. På denne måten sikrer jeg at også kjøper føler seg trygg.

Jeg jobber hardt for at mine kunder skal være fornøyde. Jeg er alltid tilgjengelig, service minded og engasjert i jobben min! Mitt ønske er at du skal sitte igjen med en god følelse og en enestående opplevelse etter å ha solgt din bolig.

Follo og tilgrensende områder er mitt felt, og som oppvokst i Ski kommune og med over 9 års erfaring i meglerbransjen har jeg god lokalkunnskap og et bredt nettverk.

På fritiden får jeg påfyll av energi gjennom familie, venner, trening og musikk!
Dette sier kundene om meg
Jeg hadde ingen anbefalinger å gå ut ifra, så bestemte meg for å prate nærmere med meglere jeg likte på de visninger vi selv deltok på ifm søk av ny bolig samtidig som jeg skulle selge egen bolig. Kom over Ragnhild ved et par anledninger og fikk et godt inntrykk, derfor første kontakt. Hovedgrunnen var at hun ikke prøvde hanke oss inn som sin megler som pri 1, men heller fulgte oss opp som interessenter på de boligene vi titta på. Det ga trygghet på at hun var mer opptatt av å selge boligene enn seg selv. Ansett flere av hennes kaliber så blir det bra!
Min kone sjekket lånemulighetene for vår sønn i Danske bank, og informerte om at vi senere skulle selge eiendom. Vedkommende sendte oss til Ragnhild, som var et svært god anbefaling. Har kjøpt og solgt noen eiendommer og hus, men har vel aldri opplevd en mer fantastisk megler. Dette var langt over forventet av en megler. Engasjement, imøtekommenhet og tilgjengelighet!
Ragnhild er dyktig og profesjonell. Ingen andre kan måle seg med henne. Jeg følte meg verdsatt som kunde og hun ringte meg ofte for oppdatering og oppfølging. Brukte Ragnhild forrige gang jeg solgte også, og det blir henne i fremtiden også!
Daglig leder/Eiendomsmegler

Ragnhild S. Fjeldvig

Telefon 64913083
Mobil 48212474
Send epost

Lurer du på noe?

Ragnhild S. Fjeldvig svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Ski

Daglig leder/Eiendomsmegler

Ragnhild S. Fjeldvig

Eiendomsmegler

Pernille Skjolden

Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Søvik

Eiendomsmegler MNEF

Thor Gunnar Stavsholt

Eiendomsmeglerfullmektig

Karoline Smestad Jensen

Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Henrik Skalstad

Salgskoordinator

Christin Thomassen

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies