Eiendomsmeglerfullmektig

Robert Iversen

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Om meg

For meg er det viktig at kjøper og selger skal sitte igjen med "godfølelsen" etter endt handel. Å respektere følelsene og de store verdiene som er involvert i prosessen står høyt hos meg. Salget av din eiendom skal oppleves enkelt og sømløst og du som kunde skal sitte igjen med mest mulig for din bolig. Jeg er et ja-menneske og strekker meg langt for å tilfredsstille mine kunder!
Med en skreddersydd plan, riktig verktøy og en iver etter å hjelpe deg(!) så håper jeg at jeg er det naturlige valget som din eiendomsmegler - Krogsveen skaper verdens enkleste boligreise!
Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt for en hyggelig boligprat.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
"En svært seriøs og hyggelig megler som forklarte salgsprosessen i detalj. Megleren er også tilgjengelig og serviceinnstilt og faglig sett godt skodd.»
Tidligere kunde
Veldig hyggelig ung mann med mye energi og en god dose tålmodighet. Veldig hjelpsom og svarer på dumme spørsmål uansett når på døgnet de blir spurt. Er veldig veldig fornøyd.»
Tidligere kunde
Robert gjorde en god jobb ved salg av min bolig. Han var hyggelig, pålitelig og engasjert under hele prosessen.»

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger jeg selger nå

Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer