Ålesund
Eiendomsmegler

Robert Iversen

Robert Iversen

Om meg

For meg er det viktig at kjøper og selger skal sitte igjen med "godfølelsen" etter endt handel. Å respektere følelsene og de store verdiene som er involvert i prosessen står høyt hos meg. Salget av din eiendom skal oppleves enkelt og sømløst og du som kunde skal sitte igjen med mest mulig for din bolig. Jeg er et ja-menneske og strekker meg langt for å tilfredsstille mine kunder!
Med en skreddersydd plan, riktig verktøy og en iver etter å hjelpe deg(!) så håper jeg at jeg er det naturlige valget som din eiendomsmegler - Krogsveen skaper verdens enkleste boligreise!
Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt for en hyggelig boligprat.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
"Jeg er kjempefornøyd med Robert som megler til salg av min leilighet. Han er kjempehyggelig og er profesjonell. Han er tilgjengelig når en trenger han og veldig serviceinnstilt. Kan trygt anbefale
Tidligere kunde
«Robert Iversen stod for salg av min leilighet på en utmerket måte. Han fremstår som profesjonell, nøktern og realistisk og har et behagelig vesen uten å virke pågående. Jeg fikk tett oppfølging hele
Tidligere kunde
«Kjempefornøyd med jobben Robert gjorde med salget av min leilighet. Profesjonell, ivrig, kjempehyggelig, tilgjengelig hele tiden og med fullt fokus på jobben.»

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer