Ålesund
Eiendomsmegler

Robert Iversen

Robert Iversen

Om meg

Ytterst få drømmer om å selge bolig. For mange kan det å starte en salgsprosess være tungvint og skummelt. Gjennom en salgsprosess vil man kunne gå gjennom hele følelsesregisteret og det er viktig og respektere følelsene og verdiene som er involvert.
For meg er det viktig at du som kunde skal føle deg ivaretatt, at salgsprosessen føles sømløs og at du sitter igjen med mest mulig for din bolig. Jeg etterstreber kvalitet i alle ledd fra start til slutt og har et ekstra stort fokus på gode presentasjoner av alle boliger, uavhengig av utgangspunkt!
Jeg er et ja-menneske og strekker meg langt for at mine kunder skal være fornøyd. Med en skreddersydd plan, Krogsveens verktøykasse og en iver etter å hjelpe deg(!) så skal jeg være det naturlige valget som din eiendomsmegler.
Ta kontakt med meg når du skal selge din bolig - Jeg er klar!

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
"Jeg er kjempefornøyd med Robert som megler til salg av min leilighet. Han er kjempehyggelig og er profesjonell. Han er tilgjengelig når en trenger han og veldig serviceinnstilt. Kan trygt anbefale
Tidligere kunde
«Robert Iversen stod for salg av min leilighet på en utmerket måte. Han fremstår som profesjonell, nøktern og realistisk og har et behagelig vesen uten å virke pågående. Jeg fikk tett oppfølging hele
Tidligere kunde
«Kjempefornøyd med jobben Robert gjorde med salget av min leilighet. Profesjonell, ivrig, kjempehyggelig, tilgjengelig hele tiden og med fullt fokus på jobben.»

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer