logo
Daglig leder/Eiendomsmegler

Roger Westergård

Telefon

51 20 19 25

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
R
Kort om meg
Jeg er en svært ambisiøs og målrettet eiendomsmegler med øye for detaljer. Ikke bare i forhold til presentasjonen av boligen din og hvordan den bør markedsføres, men også de juridiske fallgruvene du som boligselger kan stå ovenfor. Målrettet markedsføring kombinert med tilpasset og aktiv oppfølging av potensielle interessenter tror jeg er avgjørende for å oppnå høyest mulig pris. Her har jeg lang erfaring etter over 13 år som megler. Som født og oppvokst i Stavanger har jeg et stort engasjement for boligmarkedet i kommunen og er en stor ambassadør for lokalmiljøets bokvaliteter. På fritiden får jeg påfyll av energi gjennom familie og venner og er en aktiv bruker av områdets turmuligheter sammen med min firbente treningspartner. Velger du meg som eiendomsmegler kan du være trygg på at boligen din selges til best mulig pris og i tråd med god meglerskikk. Som megler har jeg ett gjennomgående fokus - mine kunder skal være 100 % fornøyd, hver gang.
Dette sier kundene om meg
Profesjonell, sympatisk og ryddig.
Behagelig type, godt forberedt og veldig god oppfølging!
Fra første møte fikk vi følelsen av at vi var i trygge hender når det kom til boligsalget vårt. Megler var engasjert fra første dag og var en pådriver for at boligen ble solgt i et tungt marked til en pris vi var fornøyd med.
Daglig leder/Eiendomsmegler

Roger Westergård

Telefon 51201925
Mobil 41573574
Send epost

Lurer du på noe?

Roger Westergård svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Stavanger Øst

Daglig leder/Eiendomsmegler

Roger Westergård

Eiendomsmeglerfullmektig

Emma Marie Lunde

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Christine Fjeld

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies