Stavanger Øst
Daglig leder/Eiendomsmegler

Roger Westergård

Roger Westergård

Om meg

Jeg er en svært ambisiøs og målrettet eiendomsmegler med øye for detaljer. Ikke bare i forhold til presentasjonen av boligen din og hvordan den bør markedsføres, men også de juridiske fallgruvene du som boligselger kan stå ovenfor. Målrettet markedsføring kombinert med tilpasset og aktiv oppfølging av potensielle interessenter tror jeg er avgjørende for å oppnå høyest mulig pris. Her har jeg lang erfaring etter over 13 år som megler. Som født og oppvokst i Stavanger har jeg et stort engasjement for boligmarkedet i kommunen og er en stor ambassadør for lokalmiljøets bokvaliteter. På fritiden får jeg påfyll av energi gjennom familie og venner og er en aktiv bruker av områdets turmuligheter sammen med min firbente treningspartner. Velger du meg som eiendomsmegler kan du være trygg på at boligen din selges til best mulig pris og i tråd med god meglerskikk. Som megler har jeg ett gjennomgående fokus - mine kunder skal være 100 % fornøyd, hver gang.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Profesjonell, sympatisk og ryddig.
Tidligere kunde
Behagelig type, godt forberedt og veldig god oppfølging!
Tidligere kunde
Fra første møte fikk vi følelsen av at vi var i trygge hender når det kom til boligsalget vårt. Megler var engasjert fra første dag og var en pådriver for at boligen ble solgt i et tungt marked til en

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer