Skedsmokorset
Eiendomsmegler

Sara Tapper

Sara Tapper

Om meg

Som din megler er det svært viktig for meg at du føler deg ivaretatt gjennom hele kjøps- og salgsprosessen, slik at du får en god opplevelse, og oppnår høyest mulig pris for din bolig.
Jeg er oppvokst på Skedsmokorset, og kjenner derfor området ditt og kjøperne godt. Med god lokalkunnskap, god oppfølging og personlig engasjement vil jeg alltid strekke meg for å gjøre det lille ekstra.
Med min dedikasjon til å gi deg en enkel, effektiv og lønnsom boligreise vil jeg arbeide for å sikre at du oppnår høyest mulig pris for din bolig, samtidig som jeg vil være din pålitelige rådgiver og støtte gjennom hele prosessen. Som din megler vil jeg være tilgjengelig for å svare på dine spørsmål og bistå deg med alt fra verdivurdering til budrunde og avtaleinngåelse.
Ta gjerne kontakt for en hyggelig boligprat, eller en uforpliktende verdivurdering. Jeg ser frem til å jobbe med deg og hjelpe deg å nå dine boligdrømmer.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Sara Tapper har hjulpet oss med salg av vår bolig. Fra første møte fikk vi et godt inntrykk av henne. Hun kom med gode tips og råd, og holdt oss oppdatert under hele prosessen. Vi er meget fornøyd med
Tidligere kunde
Sara er en profesjonell og dyktig megler. Hun er svært tilgjengelig og utrolig flink til å følge opp. Vi følte oss ivaretatt hele veien, og fikk en kjempe pris for vår bolig. Vi kan anbefale Sara

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer