logo
Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Sarah Aamodt

Telefon

21 00 72 24

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
S
Kort om meg
Å få være med på en av de viktigste beslutningene i livet til kjøpere og selgere ser jeg på som en stor ære. Kjøp og salg av bolig kan være en stor påkjenning for folk flest og da er det viktig å ha en megler som er tilgjengelig, ærlig og guider deg trygt gjennom hele prosessen. 

Kollegaene mine vil beskrive meg som arbeidsom, pliktoppfyllende, blid og effektiv. Når Sarah bestemmer seg for noe går hun 100% inn for det. Etter 13 års erfaring som eiendomsmegler på Aker Brygge har jeg lang erfaring med kjøp og salg og ikke minst skikkelig oppfølging av kunder.

Som født og oppvokst i Bærum/Oslo har jeg meget god kjennskap til markedet og brenner for lokalmiljøets små perler.

På fritiden er jeg over gjennomsnittet glad i å trene, og er en aktiv bruker av Oslo-marka. Fra langdistanse triathlon, ultraløp og sykkelritt henter jeg masse energi som kundene mine får glede av. Godfølelsen kommer når jeg krysser mållinjen etter 15 timers blodslit.
Dette sier kundene om meg
Vi er veldig godt fornøyd med hvordan Sarah gjennomførte salget av leiligheten vår. Hun ga oss gode råd og tips i forkant av salget som økte verdien på boligen. Sarah fremstår som svært tillitvekkende og seriøs, og hun bruker gjerne ekstra tid for å få et best mulig resultat. Vi følte oss veldig godt ivaretatt og var hele veien trygg på at prosessen ble gjennomført på best mulig måte.
Jeg har vært kunde av Sarah i mer enn 10 år. Jeg kommer alltid tilbake til henne fordi jeg stoler på henne på alle måte, både med tanke på hvor flink hun er til å selge men også at hun rådgir meg om de viktige elementene underveis. Jeg er veldig fornøyd med salget også denne gangen!
Rolig. Behagelig og vet hva hun gjør. Anbefales til andre.
Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Sarah Aamodt

Telefon 21007224
Mobil 91530854
Send epost

Lurer du på noe?

Sarah Aamodt svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Aker Brygge

Daglig Leder/Eiendomsmegler

Per-Christian Søreng

Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Sarah Aamodt

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies