Aker Brygge
Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Sarah Aamodt

Sarah Aamodt

Om meg

Å få være med på en av de viktigste beslutningene i livet til kjøpere og selgere ser jeg på som en stor ære. Kjøp og salg av bolig kan være en stor påkjenning for folk flest og da er det viktig å ha en megler som er tilgjengelig, ærlig og guider deg trygt gjennom hele prosessen.
Kollegaene mine vil beskrive meg som arbeidsom, pliktoppfyllende, blid og effektiv. Når Sarah bestemmer seg for noe går hun 100% inn for det. Etter 13 års erfaring som eiendomsmegler på Aker Brygge har jeg lang erfaring med kjøp og salg og ikke minst skikkelig oppfølging av kunder.
Som født og oppvokst i Bærum/Oslo har jeg meget god kjennskap til markedet og brenner for lokalmiljøets små perler.
På fritiden er jeg over gjennomsnittet glad i å trene, og er en aktiv bruker av Oslo-marka. Fra langdistanse triathlon, ultraløp og sykkelritt henter jeg masse energi som kundene mine får glede av. Godfølelsen kommer når jeg krysser mållinjen etter 15 timers blodslit.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Vi er veldig godt fornøyd med hvordan Sarah gjennomførte salget av leiligheten vår. Hun ga oss gode råd og tips i forkant av salget som økte verdien på boligen. Sarah fremstår som svært tillitvekkende
Tidligere kunde
Jeg har vært kunde av Sarah i mer enn 10 år. Jeg kommer alltid tilbake til henne fordi jeg stoler på henne på alle måte, både med tanke på hvor flink hun er til å selge men også at hun rådgir meg om
Tidligere kunde
Rolig. Behagelig og vet hva hun gjør. Anbefales til andre.

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer