Kolbotn
Daglig Leder/Eiendomsmegler

Sebastian Håbesland

Sebastian Håbesland

Om meg

Jeg er en arbeidsom og pålitelig megler som jobber målrettet gjennom hele salgsprosessen. Dette gjelder alt fra markedsføring, presentasjon av boligen og til budrunden.
Gjennom bred markedsføring og særlig Krogsveens unike Boligssøkerregister når vi flere interessenter. I 2021 var 4 av 10 boligkjøpere hos Krogsveen avd. Kolbotn allerede registrert i vårt register før de kjøpte.
Innehar en unik lokalkunnskap – jeg bor og har alltid bodd på Kolbotn, og har jobbet i Krogsveen avd. Kolbotn i 10 år. Jeg er derfor godt kjent i markedet, og arbeider aktivt for at du skal få en god pris for din bolig.
På fritiden er jeg en aktiv person som liker å benytte meg av kommunens mange turmuligheter og fritidstilbud.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Det var en effektiv og ryddig salgsprosess. Vi var godt informert hele tiden, og følte oss trygge på at salget skulle gå bra.
Tidligere kunde
Sebastian gir virkelig alt! Er pålitelig og tilgjengelig om det skulle være noen spørsmål, dog ble det lite av spørsmål siden han holdt meg godt informert under hele prosessen.
Tidligere kunde
Veldig hyggelig og behagelig kar å snakke med og trygg, dyktig. Følte at vi kunne stole på han. Følte med en gang at Sebastian var riktig for oss. Og det stemte, han var dyktig, gjennomførte alt

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer