logo
Daglig Leder/Eiendomsmegler

Sebastian Håbesland

Telefon

66 10 04 54

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
S
Kort om meg
Jeg er en arbeidsom og pålitelig megler som jobber målrettet gjennom hele salgsprosessen. Dette gjelder alt fra markedsføring, presentasjon av boligen og til budrunden.

Gjennom bred markedsføring og særlig Krogsveens unike Boligssøkerregister når vi flere interessenter. I 2019 var 4 av 10 boligkjøpere hos Krogsveen avd. Kolbotn allerede registrert i vårt register før de kjøpte.

Innehar en unik lokalkunnskap – jeg bor og har alltid bodd på Kolbotn, og har jobbet i Krogsveen avd. Kolbotn i 7 år. Jeg er derfor godt kjent i markedet, og arbeider aktivt for at du skal få en god pris for din bolig.

På fritiden er jeg en aktiv person som liker å benytte meg av kommunens mange turmuligheter og fritidstilbud.
Dette sier kundene om meg
Veldig hyggelig og behagelig kar å snakke med og trygg, dyktig. Følte at vi kunne stole på han. Følte med en gang at Sebastian var riktig for oss. Og det stemte, han var dyktig, gjennomførte alt trygt. Rolig. Kunne ringe å få hjelp, forklarte og han var lett å forstå. Beste vi har hatt, vi har solgt 4 ganger!
Sebastian gir virkelig alt! Er pålitelig og tilgjengelig om det skulle være noen spørsmål, dog ble det lite av spørsmål siden han holdt meg godt informert under hele prosessen.
Det var en effektiv og ryddig salgsprosess. Vi var godt informert hele tiden, og følte oss trygge på at salget skulle gå bra.
Daglig Leder/Eiendomsmegler

Sebastian Håbesland

Telefon 66100454
Mobil 91585049
Send epost

Lurer du på noe?

Sebastian Håbesland svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Kolbotn

Daglig Leder/Eiendomsmegler

Sebastian Håbesland

Eiendomsmegler MNEF

Torill Wetter Sæther

Eiendomsmeglerfullmektig

Simen Slaatsveen

Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Øystein Thorsen

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies