Sandvika
Eiendomsmegler

Silvia Vahl

Silvia Vahl

Om meg

Som megler verdsetter jeg kundenes behov og ønsker når det kommer til boligforvaltningen. For mange kan salg av boligen sin være tidskrevendestressende og slitsomt. Derfor er jeg her for å bistå på best mulig måte, slik at boligreisen skal være mest mulig behagelig. Mine egenskaper er at jeg er positiv, strukturert, tilgjengelig og har et sterkt driv for det jeg driver med. Målet er å oppnå best mulig resultater. Å ha et godt samarbeid og dialog med mine kunder er viktig, slik at man føler seg oppdatert og inkludert underveis i prosessen.
For meg er det viktig å skape gode kunderelasjoner gjennom god oppfølging og å være imøtekommende mot selgere og interessenter. På denne måten skal boligkjøpere- og selgere føle seg ivaretatt. Ved behov så er jeg behjelpelig med boligkjøp til mine kunder. Det vil alltid være en fordel med en megler i ryggen. Dette gjelder både dersom det oppstår spørsmål til en bolig du vurderer å kjøpe, eller om de trenger råd i en budrunde for å sikre drømmeboligen din.
Selv har jeg vokst opp deler av livet mitt på Slependen og Bærums Verk, spilt fotball på Fossum og jobbet i Sandvika de siste årene. Slik har jeg stor kjennskap til nærområdet og markedet i Bærum. Ta kontakt om du er klar for å starte boligprosessen!

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer