Salgsleder Hordaland/Eiendomsmegler

Siv Bente Hansen-Besseberg

Telefon

55610109

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
S
Kort om meg
Jeg har gjennom 15 års erfaring som megler opparbeidet meg tung og verdifull erfaring om boligmarkedet i Bergen samt viktig kunnskap om å tilrettelegge for en optimal salgsprosess. Jeg verdsetter høyt den tillit som er gitt meg når store og viktige verdier skal forvaltes i en salgsprosess.

Som kunde vil du oppleve å bli godt ivaretatt ved tett oppfølging med en tydelig plan for salget. Jeg står for et ekte engasjement og stå på vilje. I tillegg er jeg en dyktig forhandler på dine vegne. 

Jeg er oppvokst i Sandviken, men bori Morvik med mann, hund og tre barn. Fritiden fylles med verdifull familietid, kokkeleringsprosjekter og en løpetur i ny og ne.

Dette sier kundene om meg
Kan anbefale Siv Bente på det varmeste. Profesjonell, erfaren og dyktig selger som fulgte oss godt opp gjennom hele salgsprosessen. Har øye for detaljer som fremhever salget både for kjøper og selger.
Hun virker som at hun har omsorg både for selger og for kjøper. Selv om salg av eiendom er noe hun driver med daglig, så forstår hun at dette er stort og til tider vanskelig for både kjøper og selger. Hun loser oss gjennom prosessen på en måte som gjør at vi føler oss trygge og ivaretatt. Jeg kommer absolutt til å anbefale henne til andre hvis jeg hører om noen som er på jakt etter megler.
Hun er pågående uten å være å masete. En vanskelig balansegang for noen. Og hun er en dyktig selger som alltid følger opp, samtidig som hun er veldig troverdig. Alt i alt er vi veldig fornøyd med valg av megler!
Salgsleder Hordaland/Eiendomsmegler

Siv Bente Hansen-Besseberg

Telefon 55610109
Mobil 90082777

Lurer du på noe?

Siv Bente Hansen-Besseberg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Åsane

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Mats-Eirik Misje

Eiendomsmegler

Thina Dame

Eiendomsmegler

Adrian Oldervoll

Eiendomsmegler

Lene Ytredal

Eiendomsmeglerfullmektig

Sara Fonnes Hauge

Salgskoordinator/Eiendomsmegler

Pål Kalvenes

Salgsleder Hordaland/Eiendomsmegler

Siv Bente Hansen-Besseberg