Løren
Fagansvarlig / Eiendomsmegler / Salgskoordinator

Siv Ødegaard

Siv Ødegaard

Om meg

Ved å velge meg til å hjelpe deg gjennom hele salgsprosessen kan du være sikker på at alt går riktig for seg. Jeg er ryddig, tilgjengelig, og målbevisst. God informasjon og oppfølging gjennom hele prosessen er viktig. Jeg har alltid en klar plan for salget, tilpasset hver enkelt bolig. Med åtte års erfaring fra Løren, Hasle og omegn har jeg svært god områdekunnskap, noe som er avgjørende for et optimalt salg.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Siv solgte min leilighet etter første visningsrunde til en pris jeg var fornøyd med. Hun var flink til å informere meg underveis og tok på seg alt, styling, maling av leiligheten osv. Jeg trengte ikke
Tidligere kunde
Siv er en meget dyktig og profesjonell eiendomsmegler. Hun tar alle oppgaver på strak arm, om det skulle være sterkt tidspress eller organisering av hva enn det skulle være. Hun anbefales på det varmeste.
Tidligere kunde
Siv er vennlig, profesjonell og tilstede. Veldig bra forståelse av leilighetens styrker og svakheter og hvordan man kunne fremstille leiligheten på en god og sannferdig måte. Vi mener at Sivs

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer