Ålesund
Eiendomsmegler

Sondre Leine

Sondre Leine

Om meg

Som megler er jeg svært opptatt av at mine kunder skal oppleve faglig trygghet og sitte med en god følelse gjennom hele kjøp- og salgsprosessen. Tett oppfølging, engasjement, kompetanse, fleksibilitet, ærlighet og en fornuftig salgsstrategi er stikkord jeg retter meg etter i hverdagen.
Min måte å jobbe på, samt Krogsveens konsept er skreddersydd for deg som kunde, og du skal være trygg på at vi gjør det vi kan for oppnå den beste prisen for din eiendom.
Ikke nøl med å kontakte meg for en uforpliktende og hyggelig boligprat!

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Utrolig fornøyd! Sondre forklarte salgsprosessen godt i forkant, viste faglig trygghet underveis og svarte alltid raskt og riktig på spørsmål jeg hadde som førstegangsselger. Jeg følte meg godt
Tidligere kunde
Jeg traff Sondre på en visning jeg var på som potensiell kunde. Jeg likte godt måten han var på; behagelig og ikke påtrengende. Han utførte sin jobb som megler for meg på en upåklagelig måte. Kom med
Tidligere kunde
Megler har vært hyggelig, hjelpsom og engasjert. Han har vært opptatt av meg som selger. Jeg som selger er veldig fornøyd og han gjorde salget av leiligheten slik jeg fikk mest mulig. Veldig fornøyd.

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer