logo
Eiendomsmegler MNEF

Steffen Kirkeby Jensen

Telefon

69 20 22 26

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
S
Kort om meg
For meg er det viktig å gi deg som kunde trygghet og være en faglig dyktig sparringspartner i forbindelse med kjøp og salg av eiendom. Jeg besitter stor kunnskap om boligmarkedet fra Vestby i nord til Råde i syd. Eiendomsmegling har vært mitt arbeid siden 2011.

Jeg er både født og oppvokst i Våler i Østfold, før jeg flyttet til Moss og Rygge der jeg nå bor. Familien samt fritidssysler som jakt og skikjøring gir meg stor glede utenom kontortiden, dette er tid jeg benytter til å koble av og hente grunnlag for lange dager i arbeid.
Dette sier kundene om meg
«Vi har benyttet Krogsveen avdeling Moss ved megler Steffen Kirkeby Jensen både ved salg av leilighet i Moss og nylig salg av enebolig i Rygge. Megler gjorde etter vår mening en meget god jobb gjennom hele prosessen. Steffen Kirkeby Jensens kjennskap til markedet, seriøsitet og ryddighet mener vi var avgjørende for et vellykket salg. Vi vil benytte Jensen og Krogsveen ved neste anledning og gir våre beste referanser.»
Jeg fikk veldig fort et godt inntrykk av Steffen. Han viser til stor kunnskap i eiendomsmarkedet og gav meg gode råd ifm. salgsprosessen. Han leverte hurtig og med høy kvalitet. Steffen har en veldig fin personlighet og er veldig lett å like samtidig som han raskt etablerer tillit til både selger og kjøper. Det er veldig enkelt for meg å gi Steffen mine beste anbefalinger!
Steffen var vår eiendomsmegler da vi solgte vår leilighet på Framnes. Vi hadde kostet på leligheten flere millioner og Steffen evnet å annonsere dette slik at vi fikk riktig pris på eiendommen. Steffen var veldig «på» i hele salgsprosessen. Han framsto for oss som ryddig og tillitvekkende. Vi hadde mye kommunikasjon om store og små temaer. Steffen var alltid tilgjengelig med råd - og som diskusjonspartner. Alltid med rask respons. Vi gir han vår beste anbefaling.
Eiendomsmegler MNEF

Steffen Kirkeby Jensen

Telefon 69202226
Mobil 97421775
Send epost

Lurer du på noe?

Steffen Kirkeby Jensen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Moss

AD

Flemming Skogen

Daglig leder / Eiendomsmegler

Joachim Kolderup

Eiendomsmegler

Frode Larsen

Eiendomsmegler MNEF

Steffen Kirkeby Jensen

Eiendomsmegler MNEF & Partner

Egil Andre Horgmo

Eiendomsmegler MNEF / Oppgjørsansvarlig

Inger Lindqvist

Eiendomsmeglerfullmektig

Sonia Tajdus

Eiendomsmeglerfullmektig/Master Eiendomsutvikling

Jacob Koren

Fagansvarling / Eiendomsmegler MNEF

Bård-Christer Harridsleff

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Knut Dahl

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies