Bergen Sentrum
Eiendomsmegler MNEF

Stian Bussesund

Stian Bussesund

Om meg

Stian Bussesund har vært i eiendomsmeglerbransjen siden 1999, og er en av bransjens mest erfarne meglere. Han vet nøyaktig hva som skal til for å lykkes med ditt boligsalg. Med Krogsveen i ryggen kan du være trygg på at han kombinerer lang og bred erfaring med faglig kompetanse som vesentlige deler av suksessformelen.
Stian begynte sin karriere som megler i DNB Eiendom. I 2004 var han med på å starte opp prosjektavdelingen deres i Bergen. Høsten 2007 begynte han i Aktiv Eiendom, senere Proaktiv Eiendomsmegling.
Han har mange suksessfulle år bak seg og har gjennomført over 1000 transaksjoner som ansvarlig megler. Men de viktigste transaksjonene for Stian er de som ligger foran han. Megling for Stian er en livsstil, mer enn bare en jobb, og han jobber for å skape optimale resultater for hver eneste kunde.
Med en kontrollerende hånd over alle ledd av prosessen ser han på seg selv som en investering og ikke som en utgift for oppdragsgiver.
Stian hjelper kunder med bruktbolig, næringseiendom og har spesialiseringen i prosjektmegling samt generell rådgivning i eiendomssaker.

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer