Eiendomsmegler

Stine Roaldsøy

Telefon

69202223

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
S
Kort om meg
Jeg har stor lidenskap for eiendomsmeglerfaget og liker det jeg arbeider med hver dag. Det å gi deg trygghet gjennom hele salgsprosessen er blant mine viktigste oppgaver. God planlegging er nøkkelen til et vellykket salg, og som kunde får du god rådgivning hele veien prosessen. 

Etter endt studium begynte jeg aktivt med eiendomsmegling i Moss i 2017. Det er også i Moss jeg nå bor, men har siden oppveksten i Drøbak også vært innom både Son og Råde og har dermed god lokalkjennskap i vårt nærområde.

Hverdagene utenom jobb blir fylt opp med både kor, kickboxing og trening. I tillegg er jeg svært glad i å være aktiv utendørs og ikke minst det å reise og oppleve nye lands kulturer.

Dette sier kundene om meg
Stine var tydelig og realitetsorientert fra starten av prosjektet. Hun lovet ikke gull og grønne skoger, men heller hardt arbeide og gode betingelser. Da det kom til budrunden var hun enestående og sørget for at mine forventninger ble overgått. Det ble ny rekord i borettslaget.
Vi kunne ikke vært mer fornøyd med Stine. Hun er en dyktig megler som har kunnskap både om boliger og marked. Hun er engasjert og personlig og gir det lille ekstra som letter den krevende prosessen det er å selge bolig. I tillegg er hun alltid blid!
Når vi skulle selge vår leilighet inviterte vi tre lokale meglere til "audition". En av de inviterte var Krogsveen i Moss. Krogsveen ble representert av Stine Roaldsøy. Vi som kunder var godt forberedt, og hadde allerede en nøye gjennomtenkt plan på prosessen vi skulle inn i. Stine forstod raskt våre primærmål, og hun la opp et løp vi var veldig fornøyd med. Vi hadde god kjemi, og hun hadde etter vår oppfatning god kunnskap om hva hun drev med. Det var direkte, saklig, og krydret med godt humør og god humor. Ikke minst var hun flink til ikke å skape urealistiske forventninger. Derfor var valget av Stine som vår megler et enkelt valg.
Eiendomsmegler

Stine Roaldsøy

Telefon 69202223
Mobil 95839206

Lurer du på noe?

Stine Roaldsøy svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Moss

AD

Flemming Skogen

Daglig leder / Eiendomsmegler

Joachim Kolderup

Eiendomsmegler

Frode Larsen

Eiendomsmegler

Stine Roaldsøy

Eiendomsmegler MNEF

Steffen Kirkeby Jensen

Eiendomsmegler MNEF & Partner

Egil Andre Horgmo

Eiendomsmegler MNEF / Oppgjørsansvarlig

Inger Lindqvist

Eiendomsmeglerfullmektig/Master Eiendomsutvikling

Jacob Koren

Fagansvarling / Eiendomsmegler MNEF

Bård-Christer Harridsleff

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Knut Dahl