Majorstuen
Eiendomsmegler

Susanne Heiberg

Susanne Heiberg

Om meg

Hvert boligsalg er unikt, i likhet med at hver kunde er unik. Det handler om tilpasning, og nøkkelen ligger oftest i detaljene. Du skal føle deg ivaretatt, respektert og 100 % fornøyd, som selger og som kjøper. Jeg er en megler som jobber effektivt, strukturert og målrettet hele veien til mål.
Hva er det viktigste for deg? Ta kontakt med meg så finner vi ut av hva som passer for deg og din bolig.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Jeg kan gi Susanne min beste anbefaling. Salgsarbeidet ble utført profesjonelt. Jeg følte meg prioritert og trygg på at hun hele tiden «sto på» for å gi meg den best tenkelige oppfølging. Susanne er
Tidligere kunde
Susanne er rask, effektiv og tilgjengelig. Hun er profesjonell, grundig og transparent. Jeg opplevde henne som svært dyktig og lett å samarbeide med. Jeg anbefaler henne på det varmeste!
Tidligere kunde
Vi er veldig fornøyd med Susanne Heiberg. Hun er hundre prosent profesjonell,ryddig,engasjert og satte seg grundig inn i alt av dokumentasjon om boligen slik at interessenter fikk svar på det de lurte

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger jeg selger nå

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer