Daglig leder/Eiendomsmegler

Sylvia Post

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
S
Kort om meg
Kjøp og salg av bolig er en av de største hendelsene man gjør i livet, både økonomisk og følelsesmessig. Å bidra til at dette oppleves trygt og at du har full tillit til at jeg vil oppnå et best mulig resultat er mitt største mål som megler.

Målrettet markedsføring kombinert med tilpasset og aktiv oppfølging av potensielle interessenter tror jeg er avgjørende for å oppnå høyest mulig pris.

Med 16 års erfaring som eiendomsmegler på Grünerløkka har jeg et stort engasjement for boligmarkedet i bydelen og er en stor ambassadør for lokalmiljøets bokvaliteter. 
Dette sier kundene om meg
Sylvia ble anbefalt av flere venner som har brukt henne, og etter et veldig hyggelig møte hjemme hos meg var jeg ikke i tvil. Hun er en veldig ryddig og behagelig person, og jeg fikk raskt tillit til at hun ville gjøre en grundig jobb. Alt ble forklart grundig, og hun tok seg god tid. For meg var det like viktig at de som kom på visning skulle føle det samme, og det er jeg trygg på at de gjorde. Har ikke angret et sekund på valget, og er sikker på at det er pga. Sylvia at prisen ble så bra som den ble!
Vi er veldig fornøyd med Sylvia. Hun har fulgt oss opp på en meget god måte i prosessen. Hun viser stor interesse for å selge leiligheten vår, og oser kontroll i alle ledd. Hennes gjennomføringsevne har vist seg å være mye bedre enn forventet. Sylvia viste veldig god kontroll i budrunden og var veldig flink til å holde budrunden gående. Hun er flink til å tilnærme seg interessentene/budgiverne
Vi la vekt på kvalitet og personlig relasjon siden vi bor i utlandet. Sylvia ga et meget godt inntrykk som ble bekreftet da jeg møtte henne før salget. Hun presenterte markedsføringspakken godt, ga godt inntrykk av hvordan hun kjenner markedet på Grunerløkka. Vi likte boligsøkerregisteret deres (egne erfaringer). Hun ga inntrykk av at dette er en person vi kan stole på 100%. Hun ga også inntrykk av å ta signaler, og ga inntrykk av å være 100% seriøs. Og firma Krogsveen fikk vi et godt inntrykk av. Sylvia er en seriøs megler som fremstilte vår bolig riktig. Jeg synes hun har en riktig og realistisk prisvurdering som hun faktisk oppnådde. Anbefaler Sylvia på det sterkste, og dere bør være stolte av henne
Daglig leder/Eiendomsmegler

Sylvia Post

Telefon 23122052
Mobil 41478478

Lurer du på noe?

Sylvia Post svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Grünerløkka

Daglig leder/Eiendomsmegler

Sylvia Post

Eiendomsmeglerfullmektig

Ingunn Anna Gudjonsdottir

Eiendomsmeglerfullmektig

Kristian Molund

Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF

Kamilla Kaptan

Medhjelper

Morten Frølich