Eiendomsmegler

Tanya Reed

Telefon

69383251

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
T
Kort om meg
Kjøp og salg av bolig er for folk flest noe av det største de gjør. Mitt mål er å bidra til en god prosess som oppleves trygt hvor du vet at jeg står på for å oppnå best mulig resultat. 
Målrettet markedsføring, aktiv oppføling av kunder, genuin interesse og entusiasme tror jeg er avgjørende for å oppnå høyest mulig pris. 

Jeg er født i England, oppvokst i Sandefjord, har studert ved Høgskolen i Bø i Telemark (2010-2013). Nå er jeg lykkelig bosatt i Fredrikstad og har meglet hos Krogsveen i Fredrikstad siden sommeren 2014. 

På fritiden får jeg påfyll av energi gjennom familie og venner. Jeg er veldig glad i god mat og elsker å reise for å oppleve nye mennesker, mat og kultur. 
Dette sier kundene om meg
Som førstegangsselgere har det vært godt å ha en megler som hele tiden har ligget et steg foran oss, gitt oss tydelige og klare beskjeder og veiledet oss på absolutt best mulig måte. Tanya har gitt oss en veldig god og trygg opplevelse av salgsprosessen. I tillegg likte vi spesielt godt hennes profesjonelle fremtreden og evner til å gi oss svar på det vi lurte på.
Etter å ha hatt flere meglere på verdivurdering var vi ikke i tvil om at Tanya var den rette megleren for oss. Hun har ett veldig pågangsmot og har en fantastisk utstråling.
Ryddig, engasjert og genuint opptatt av å gjøre en god jobb. Virker som om hun trives i jobben sin og virkelig ønsker å få til gode løsninger for alle parter.
Eiendomsmegler

Tanya Reed

Telefon 69383251
Mobil 98610826

Lurer du på noe?

Tanya Reed svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Fredrikstad

Daglig Leder/ Eiendomsmegler MNEF

Morten Stene

Eiendomsmegler

Ine Marie Eriksen

Eiendomsmegler

Tanya Reed

Eiendomsmegler / Fagansvarlig

Bjørnar Brynildsen

Eiendomsmeglerfullmektig

Subhija Tiro